کد خبر:۱۰۴۹۵۲۲

افزایش نظارت‌ها بر جایگاه‌های سوخت سیستان و بلوچستان

بدنبال نارضایتی مردمی از عملکرد کارت‌های سوخت ازاد جایگاه‌های سوخت رسانی بین شهری در سیستان وبلوچستان نظارت‌های مشترک بر این جایگاه‌ها افزایش یافته است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، بدنبال نارضایتی مردمی از عملکرد کارتهای سوخت ازاد جایگاههای سوخت رسانی بین شهری در سیستان وبلوچستان نظارتهای مشترک بر این جایگاهها افزایش یافته است.

معاونت حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب سیستان و بلوچستان و مدیرعامل پخش فراورده های نفتی منطقه زاهدان از جایگاههای سوخت رسانی سه راهی دشتک و سفیدابه بازدید کردند.

تخلفات ثبت شده در این بازدیدها توسط کارشناسان شرکت پخش فراورده های نفتی منطقه زاهدان ثبت و بررسی شد.

مردانی، مدیر عامل منطقه نفتی زاهدان گفت: اینگونه بازدیدهای مشترک به منظور رفع مشکلات در دستور کار قرار خواهد گرفت.

مردانی افزود: کارتهای سوختی با سهمیه های بین 4 تا 5 هزار لیتر در روز در اختیار جایگاه داران قرار دارد و این سهمیه باید در اختیار خودروهایی قرار گیرد که امکان استفاده از کارت سوخت در استان را ندارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار