کد خبر:۱۰۰۵۴۹۹

بیشترین رقم تورم در آمریکا طی ۱۶ سال گذشته

قیمت مصرف‌کننده در ایالات متحده طی ماه مارس که گزارش آن به زودی منتشر خواهد شد، احتمالاً به بیشترین رقم خود در ۱۶ سال گذشته افزایش یافته است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، قیمت مصرف‌کننده در ایالات متحده طی ماه مارس که گزارش آن به زودی منتشر خواهد شد، احتمالاً به بیشترین رقم خود در ۱۶ سال گذشته افزایش یافته است چرا که جنگ روسیه علیه اوکراین قیمت بنزین را به بالاترین حد خود رساند و در نتیجه نرخ تورم سالانه با بیشترین سرعت از اوایل دهه ۱۹۸۰ افزایش یافت.

گزارش قیمت مصرف‌کننده که قرار است از سوی وزارت کار آمریکا منتشر شود، تکلیف فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) را برای افزایش ۵۰ واحدی نرخ بهره در ماه آینده مشخص خواهد کرد.

این در حالی است که داده‌های ماه گذشته نشان می‌دهد نرخ بیکاری در ماه مارس به پایین‌ترین حد در دو سال اخیر یعنی ۳.۶ درصد کاهش یافته است.

بانک مرکزی ایالات متحده در ماه مارس نرخ بهره سیاستی خود را ۲۵ واحد پایه افزایش داد که اولین افزایش در بیش از سه سال گذشته بود. به نظر می‌رسد صورتجلسه نشست سیاست گذاری این بانک که چهارشنبه گذشته منتشر شد، زمینه را برای افزایش بزرگ نرخ‌های بهره در آینده فراهم کند.

بر اساس نظرسنجی رویترز از اقتصاددانان، شاخص قیمت مصرف کننده احتمالا در ماه مارس ۱.۲ درصد افزایش یافته است. این بزرگترین افزایش ماهانه از سپتامبر ۲۰۰۵ خواهد بود و به دنبال رشد ۰.۸ درصدی در فوریه خواهد بود.

طبق گزارش AAA، قیمت بنزین به طور متوسط در ماه مارس به بالاترین حد خود یعنی ۴.۳۳ دلار در هر گالن افزایش یافت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار