آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۵۷۶۸

سپاه شناور حامل سوخت قاچاق را در خلیج فارس توقیف کرد

مسئول روابط عمومی منطقه دوم نیروی دریایی سپاه در استان بوشهر گفت: نیرو‌های این فرماندهی یک فروند کشتی حامل سوخت قاچاق را در خلیج فارس توقیف کردند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ غلامحسین حسینی روز جمعه به رسانه‌ها اعلام کرد: در بازرسی از این شناور محموله ۲۵۰ هزار لیتری سوخت قاچاق کشف شد.

وی اضافه کرد: در این ارتباط هفت خدمه این شناور نیز برای تکمیل روند تحقیقات و مراحل قانونی در بازداشت به سر می‌برند.

وی بیان کرد: مبارزه با قاچاق بویژه سوخت در خلیج فارس از مأموریت‌های مهم نیروی دریایی سپاه به شمار می‌رود که با رصد اطلاعاتی و عملیاتی و با کارآمد سازی نظارت‌ها این مهم در دست اجرا است.

حسینی ادامه داد: این کشتی و خدمه‌های آن برای طی مراحل قانونی تحویل مراجع ذی‌صلاح می‌شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار