آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۵۷۶۹

۳۳ بیمار کرونایی دیگر جان خود را از دست دادند / ۱۹ استان بدون فوتی

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته، ۳۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان‌باختگان این بیماری به ۱۴۰ هزار و ۷۷۷ نفر رسید.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، براساس اعلام وزارت بهداشت از روز گذشته (پنجشنبه) تا امروز جمعه ۲۶ فروردین ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۱۹۹۴ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شد که ۳۴۹ نفر از آن‌ها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به هفت میلیون و ۲۰۴ هزار و ۴۹ نفر رسید.

به گزارش وزارت بهداشت، در شبانه روز گذشته در ۱۹ استان، هیچ موردی از مرگ و میر بیماران کرونایی گزارش نشده و در ۵ استان نیز، یک نفر جان خود را از دست داده است. استان‌های سیستان و بلوچستان، کهگیلویه و بویراحمد، زنجان، سمنان، چهار محال و بختیاری، قزوین، بوشهر، خراسان شمالی، ایلام، مرکزی، اردبیل، یزد، کردستان، قم، همدان، البرز، خوزستان، مازندران و خراسان رضوی مرگ و میر صفر و استان‌های کرمان، لرستان، کرمانشاه، گلستان و هرمزگان مرگ و میر ۱ نفر داشته اند.

طبق گزارش وزارت بهداشت، تاکنون ۶ میلیون ۹۳۸ هزار و ۴۸۰ نفر از بیماران کرونایی، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند. همچنین یک هزار و ۴۸۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

براساس گزارش وزارت بهداشت تاکنون ۵۰ میلیون و ۳۱۳ هزار و ۳۵۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

همچنین تاکنون ۶۴ میلیون و ۱۶۷ هزار و ۱۷۴ نفر دُز اول، ۵۷ میلیون و ۳۰۷ هزار و ۳۶۰ نفر دُز دوم و ۲۶ میلیون و ۶۹۷ هزار و ۱۵۸ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۴۸ میلیون و ۱۷۱ هزار و ۶۹۲ دُز رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار