آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۶۶۰۴

عبور شاخص ارزش دلار از ۱۰۱ واحد

در معاملات امروز صبح بازار جهانی ارز شاهد رشد ارزش دلار و عبور شاخص آن از ۱۰۱ واحد بودیم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در معاملات امروز بازار جهانی ارز، شاخص ارزش دلار برای نخستین بار در دو سال گذشته از ۱۰۱ واحد عبور کرد. ارزش دلار در برابر ین در معاملات امروز به بالاترین میزان در ۲۰ سال گذشته و در برابر یورو به بالاترین میزان در دو سال گذشته رسید.

به گزارش رویترز، شاخص ارزش دلار که ارزش این پول را در برابر ۶ ارز مرجع می‌سنجد امروز برای نخستین بار در دو سال گذشته از ۱۰۱ درصد عبور کرد و سپس ۷ دهم درصد پایین آمد و به ۱۰۰.۷۴ واحد رسید.

به طور کلی طی ماه جاری ارزش دلار در برابر ین ۵.۴ درصد رشد کرده که بیشترین رشد ماهانه از سال ۲۰۱۶ به بعد به شمار می‌رود. البته یورو توانست بخشی از کاهش ارزش خود در برابر دلار را جبران کرده و به ۱.۰۸۰ دلار برسد.

یکی از کارشناسان بانک ING می‌گوید: اختلاف در سیاست‌های پولی بین بانک مرکزی آمریکا و بانک‌های مرکزی که به دنبال بهره کم هستند نظیر بانک‌های مرکزی اروپا و ژاپن همچنان به نفع دلار پیش می‌رود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار