آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۷۹۴۵

صادرات ۱۴ میلیون دلاری سایپا/ ۷ مجموعه گروه خودروسازی سایپا صادرکننده خودرو و قطعه هستند

گروه خودروسازی سایپا موفق شد با وجود سخت‌ترین تحریم‌ها و شرایط محدودکننده‌ای که در زمینه صادرات کالا‌های ایرانی وجود دارد، سال گذشته به ارزش حدود ۱۴ میلیون دلار صادرات داشته باشد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در هشت فرمانی که رئیس جمهور به خودروسازان ابلاغ کرد به صادرات خودرو و قطعه اشاره شده است، از همین رو گروه خودروسازی سایپا در راستای تحقق اهداف صادراتی کشور در سال جاری این موضوع را با جدیت بیشتری دنبال خواهد کرد و در این خصوص به بازار کشور‌های همسایه نگاه مضاعفی دارد.

در سال گذشته ارزش کل صادرات قطعه و خودرو گروه خودروسازی سایپا ۱۳ میلیون و ۷۳۵ هزار و ۲۲۳ دلار بوده و ارزش تجمعی صادرات خودرو رقم ۸ میلیون و ۲۳۹ هزار و ۱۹۲ دلار ثبت شده است و تعداد خودرو‌های صادرشده توسط گروه سایپا نسبت به سال ۱۳۹۹ بیش از ۴۰ درصد افزایش داشته است.

با توجه به اینکه در دوره جدید مدیریت گروه خودروسازی سایپا، تولید اقتصادی خودرو‌های کوییک و شاهین دنبال می‌شود، این مجموعه در صدد است که در زمینه صادرات محصول نهایی و قطعات خودرو اعداد بالایی را ثبت کند، از همین رو مذاکرات با کشور‌های همسایه برای صادرات محصولات سایپا آغاز شده است که در این میان می‌توان به حضور هیات مدیران ارشد منطقه ویژه اقتصادی ایلابوگای جمهوری تاتارستان فدراسیون روسیه از مجموعه سایپا و توسعه همکاری با خودروسازان روسیه اشاره کرد.

بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته در سال ۱۴۰۱، این گروه خودروساز ۶۵۰ هزار دستگاه تولید خواهد کرد، به نظر می‌رسد با روند صعودی تولید خودرو در ماه‌های ابتدای سال جاری (حداقل ۳۶ هزار خودرو تحویل مشتریان شده است) می‌توان عدد تولید را با هدف رونق صادرات، افزایش داد.

گفتنی است سایپا به عنوان یکی از صادرکنندگان برتر کشوری از سال‌های گذشته تاکنون مطرح بوده و تا کنون ۲ عنوان صادرکننده ممتاز، هفت عنوان صادرکننده نمونه در سطح ملی و سه عنوان صادرکننده نمونه در سطح استان در حوزه صنعت خودرو را کسب کرده است و در سال ۱۴۰۰ هم توانسته حائز رتبه برتر صادر کننده نمونه در سطح استان تهران شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار