به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه با بیان اینکه «جهاد اکبر» یعنی قرار گرفتن در برابر یک دشمن درونی و «جهاد اصغر» نیز به معنای مقابله با یک دشمن بیرونی است، گفت: طی تمام سالهای رهبری حضرت آیتالله خامنهای، این نخستین بار بوده که ایشان حکم جهاد اعلام فرمودند و «جهاد تبیین» فریضه خوانده شده؛ این در حالی است که حساسیت آن را هنوز درک نکرده ایم.
حجت الاسلام «حمید مقامی» با بیان اینکه دشمن پشت در و یا در کنار فرزندان و همین دانشجویان قرار گرفته و ما هنوز این را باور نداریم، تاکید کرد: حکم جهاد تبیین یعنی هر فردی که تریبونی دارد، پا در عرصه بگذارد و اساتید به دلیل تاثیرگذاری بر دانشجویان، در این زمینه میتوانند وارد عمل شوند.
این مقام مسئول در دانشگاه در پاسخ به این پرسش که چه چیزی را باید تبیین کرد، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب در تبیین دو مورد «مبانی و مفاهیم اسلامی» و «دستاوردهای انقلاب» دستور به جهاد دادهاند و به فرموده ایشان «اگر ما بیان کننده این حقایق نباشیم، دشمن آنها را روایت خواهد کرد.»
حجت الاسلام مقامی افزود: در تبیین مصادیق مبانی اسلامی، به تقوای الهی به معنای «مراقبت از مفاهیم الهی» و صبر به معنای «استقامت داشتن» اشاره شده است که در جهاد تبیین، این دو اصل مورد توجه است.
در ادامه این نشست، «سید ضیاءالدین تابعی» دبیر سابق هم اندیشی اساتید و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی نیز در این نشست به تبیین نظریات مختلف در خصوص تفکرات انسان پرداخت.
در حاشیه این نشست، «محمود پورکیانی» مسئول واحد امور اساتید نهاد رهبری دانشگاه نیز بیان کرد: در سال ۱۴۰۰ نزدیک به ۶۰ برنامه، ویژه اساتید دانشگاه به صورت حضوری و مجازی برگزار شد که در مجموع نزدیک به دو هزار نفر از اساتید دانشگاه علوم پزشکی شیراز و حتی اساتیدی از دیگر استانها میهمان این برنامهها بودند و در سال جاری نیز این برنامهها با کیفیت بهتر ادامه دارد.
همچنین جمعی از نمایندگان هم اندیشی اساتید در دانشکدههای علوم پزشکی شیراز به بیان نظرات و پیشنهادات خود درباره برنامههای دفتر هم اندیشی اساتید نهاد رهبری دانشگاه پرداختند.