کد خبر:۱۰۰۸۷۱۹

دستگیری کلاهبردار ۱۱۰ میلیارد تومانی در دیواندره

فرمانده انتظامی استان از دستگیری یک متهم و اعتراف وی به ۱۱۰ میلیارد تومان کلاهبرداری خبر داد.

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار علی آزادی اظهار داشت: به دنبال شکایت تعداد زیادی از شهروندان مبنی بر کلاهبرداری از آنان، رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران انتظامی شهرستان دیواندره قرار گرفت.

وی افزود: طی بررسی‌های تخصصی ماموران مشخص شد، متهم با شگرد سوددهی به مالباختگان، اعتماد آنان را جلب و مبالغ هنگفتی نیز دریافت کرده و به مکان نامعلومی متواری شده است.

سردار آزادی تصریح کرد: با اشراف اطلاعاتی و تلاش شبانه‌روزی مأموران، متهم شناسایی و پس از کسب مجوز‌های قانونی در عملیاتی پلیسی در یکی از استان‌های مرکزی کشور دستگیر شد.

سردار آزادی خاطرنشان کرد: متهم در تحقیقات اولیه و پس از مواجهه با مستندات پلیس، به کلاهبرداری از 180 نفر به میزان 110 میلیارد تومان اعتراف کرد و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.

فرمانده انتظامی استان کردستان در پایان با اشاره به اینکه؛ پلیس با تمام توان آماده مقابله با مخلان و برهم زنندگان آسایش و امنیت عمومی است، از شهروندان خواست، فریب ظاهر افراد سودجو و فرصت‌طلب را نخورند و در صورت اطلاع از هرگونه موارد مشکوک، بلافاصله مراتب را از طریق پل ارتباطی 110 به پلیس اطلاع دهند.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار