آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۹۴۹۳
فرماندار چادگان:

فاضلاب چادگان از طریق آبراه‌ها به سمت دریاچه زاینده رود در حرکت است

فرماندار چادگان نشت فاضلاب این شهرستان را به سمت زاینده رود تأیید کرد و گفت: پروژه فاضلاب در این شهر و روستا‌های اطراف آن از سال ۸۹ آغاز شده؛ اما هنوز از تکمیل آن خبری نیست.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، جواد شمسی پور، فرماندار چادگان نشت فاضلاب شهر و محله فصیحی و مندرجان را تأیید کرد و گفت: این فاضلاب از طریق آبراه‌ها به سمت دریاچه سد زاینده رود در حرکت است.

شمسی پور بیان کرد: یکی از مسائل و مشکلاتی که از دیرباز تاکنون مردم چادگان با آن مواجه بوده اند، عدم وجود سیستم تصفیه فاضلاب شهری است که مشکلات عدیده‌ای برای مردم این شهر ایجاد کرد است.

فرماندار چادگان با بیان اینکه پروژه فاضلاب در این شهر و روستا‌های اطراف آن از سال ۸۹ آغاز شده، اما هنوز از تکمیل آن خبری نیست، گفت: به دلیل سنگ بستر سفتی که شهر چادگان و روستا‌های اطراف دریاچه سد زاینده رود واقع شده، فاضلاب از چاه‌های جذبی سرریز کرده و از طریق آبراه‌ها به سمت دریاچه حرکت می‌کند.

وی تصریح کرد: این موارد به خاطر عدم انجام تعهدات شرکت آب و فاضلاب در حوزه شهرستان ما بوده که نگران‌کننده است و مسؤولان استان هم در جریان این موضوع هستند.

شمسی پور خاطرنشان کرد: امیدواریم با اختصاص بودجه خطر عظیم آلودگی بهداشتی که در کمین آب شرب بیش از ۵ میلیون نفر است را برطرف کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
vahid
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۵
سلام
لطفا پیگیری کنید.
شدیدا روی زندگی همه موجودات در اصفهان اثر گذار هست.
باز هم منابع آلوده کننده آب زاینده رود را شناسایی کنید.
با تشکر
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار