آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۹۶۱۸

راه اندازی پیست اسکیت بوستان ریحانه ویژه بانوان

شهردار منطقه ۲۲ از راه اندازی پیست اسکیت در بوستان ریحانه واقع در پارک جنگلی چیتگر خبر داد؛ گفت: این مجموعه ویژه بانوان است و تمامی بانوان می‌توانند از این مجموعه بهره‌مند شوند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، وحیدرضا محمدی شهردار منطقه ۲۲ در این باره اظهار داشت: بوستان ریحانه از سالیان گذشته در پارک جنگلی چیتگر ویژه بانوان احداث شده بود؛ اما در دل این مجموعه پیست اسکیت بدون بهره برداری وجود داشت که در بازدیدی که از این مجموعه در چند ماه پیش صورت گرفت تصمیم گرفته شد برای رفاه حال بانوان این پیست اسکیت راه اندازی شود.

وی افزود: این پیست اسکیت ۶۱۰ متر مربع مساحت دارد که به شکل مشارکتی با بخش خصوصی مورد راه اندازی قرار گرفته است.

محمدی ادامه داد: طبق برنامه ریزی‌های انجام شده از سوی اداره امور بانوان این منطقه آموزش اسکیت در این مجموعه به دو شکل تفریحی و حرفه‌ای انجام خواهد شد که هزینه استفاده از این محیط بسیار کمتر از سایر مراکز خصوصی در پایتخت است و همچنین کارکنان شهرداری تهران با تخفیف ۵۰ درصدی از این مکان استفاده کنند.

شهردار منطقه ۲۲ خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های قابل توجهی در شهر وجود دارد که با بهره مندی از این ظرفیت‌ها می‌توانیم محیط مناسبی را برای تفریح و آموزش شهروندان فراهم کنیم و در کنار این موضوع اشتغالزایی نیز فراهم خواهد شد. گفتنی است؛ بوستان ریحانه چیتگر مکانی تفریحی مختص بانوان و دارای امکانات بسیاری است؛ در بوستان ریحانه، بانوان می‌توانند با لباس‌های راحت و مناسب به ورزش و تفریح بپردازند؛ که مورد استقبال شهروندان تهرانی قرار گرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار