آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۰۵۲۶

۴۱۰ میلیارد ریال اضافه پرداخت مالیاتی شرکت سیم و کابل مغان به حساب شرکت برگشت

محمد جعفر عبداللهی از بازپرداخت ۴۱۰ میلیارد ریال اضافه پرداخت مالیات و عوارض شرکت سیم و کابل مغان شاهرود در دو سال ۹۸ و ۱۴۰۰ از سوی سازمان امور مالیاتی این استان با پیگیری‌های دستگاه قضایی استان خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد جعفر عبداللهی از بازپرداخت ۴۱۰ میلیارد ریال اضافه پرداخت مالیات و عوارض شرکت سیم و کابل مغان شاهرود در دو سال ۹۸ و ۱۴۰۰ از سوی سازمان امور مالیاتی این استان با پیگیری‌های دستگاه قضایی استان خبر داد.

رئیس کل دادگستری استان سمنان در تشریح این خبر بیان داشت: در راستای نظارت بر زنجیره تولید و حمایت و پشتیبانی جدی از شرکت‌های تولیدی، دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی دستگاه قضایی استان مکلف شده تا ضمن برگزاری جلسات و بازدید‌های میدانی، شنونده دغدغه‌های صاحبان مشاغل و تولیدکنندگان بوده و به صورت جدی موانع تولید را بررسی و اقدام عاجل و قانونی در جهت گسترش عدل و تقویت بنیه اقتصادی آنان در حمایت از کارآفرینی و اشتغال را پیگیری نمایند.

وی در ادامه از بررسی‌های انجام شده در شرکت سیم و کابل مغان شاهرود خبر داد و گفت: در بررسی‌های انجام شده مشخص شد سازمان امور مالیاتی استان سمنان در پنج مرحله در سال‌های ۹۸ و ۱۴۰۰ اضافه دریافت مالیاتی و عوارض ارزش افزوده از آن شرکت داشته که با پیگیری‌های دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی در دستگاه قضایی این استان، مبلغ ۴۱۰ میلیارد ریال اضافه پرداختی آن شرکت مسترد و با بازگشت این مبلغ بنیه اقتصادی آن شرکت احیاء گردید.

محمد جعفر عبدالهی در پایان اظهار داشت: رفع موانع تولید و احیای کارخانجات و شرکت‌های دانش‌بنیان، دستگاه قضایی استان سمنان را به یک محرک در راستای جهش تولید و تحقق شعار سال تبدیل کرده است که دادگستری استان سمنان حمایت از تولید و اشتغال و کار آفرینی را از سنگر‌های مجاهدت در دوره تحول و تعالی قوه قضایی می‌داند و با تمام قدرت این مهم را پیگیری و حمایت می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار