به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از شرکت خدمات حمایتی کشاورزی، حمید رسولی مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی و مجری خودکفایی کودهای کشاورزی کشور در گفتگویی اظهار داشت: پیرو تصمیمات اتخاذ شده در کاهش ۴۵ درصدی قیمت کودهای فسفاته و پتاسه از ابتدای سال جاری توسط وزارت جهاد کشاورزی، شاهد افزایش معنادار میزان مصرف کودهای مذکور توسط کشاورزان هستیم به گونهای که میزان مصرف کودهای فسفاته در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل، بیش از ۱۰ برابر و مصرف کودهای پتاسه بیش از ۵ برابر و مصرف این دو گروه کودی به طور میانگین بیش از ۷ برابر افزایش یافته است.
وی اشاره کرد که هر چند میزان متوسط مصرف همچنان کمتر از مقادیر استاندارد ابلاغی است، لیکن رشد مصرف این دو گروه کودی در سال جاری نسبت به سنوات اخیر بیسابقه و نویدبخش یک سال پرمصرف در نهادههای کشاورزی میباشد.
مجری طرح خودکفایی کودهای کشاورزی اظهار امیدواری کرد که با اقدامات ترویجی و آموزشی بتوانیم در یک برنامه میانمدت، مصرف کود کشور را به مقادیر استاندارد برسانیم.
رسولی خاطرنشان کرد: در این ارتباط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در سال جاری برنامهریزی لازم برای برگزاری بیش از ۵۰ همایش آموزشی مصرف بهینه کود را در سراسر کشور را برنامهریزی کرده است.
وی ادامه داد: در این راستا، تاکنون ۴ همایش آموزشی در استانهای گلستان، سمنان، مازندران و فارس برگزار شده است و طبق برنامه تمامی همایشهای مذکور در راستای توسعه و ترویج مصرف بهینه کودهای کشاورزی برگزار خواهد شد.
مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی تصریح کرد: افزایش معنادار مصرف کودهای فسفاته و پتاسه در سال جاری منجر به افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی و ارتقای سلامت جامعه خواهد شد و این امر به عنوان یکی از مهمترین توفیقات بخش کشاورزی طی سالهای اخیر در یاد خواهد ماند.