به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از توانیر، در استان قزوین نیز یکی از شهروندان با احساس مسؤولیت نسبت به پدیده برق غیرمجاز در ۳ مرکز تولید رمز ارز، مراتب را به صنعت برق استان گزارش داد و با مراجعه همکاران توزیع نسبت به جمع آوری ۳۱ ماینر اقدام و متخلفان به مراجع قضائی معرفی شدند.
آئین تجلیل از این سه نفر که پیشنهاد رشوه میلیاردی را رد کرده بودند، توسط مدیران ارشد صنعت برق در توانیر برگزار شد.
طی این مراسم ایوب ناروئی نصرتی، مرتضی میرعرب و تیمور کمالی، سیمبانان پاکدست توزیع برق سیستان و بلوچستان به همراه یکی از شهروندان متعهد و همیار صنعت توزیع برق استان قزوین با اعطای جوایز و لوح از سوی مدیرعامل توانیر مورد تقدیر قرار گرفتند.
آرش کردی، مدیرعامل توانیر، در این نشست با اعلام مراتب قدردانی و تجلیل مقام عالی وزارت از شهروند متعهد و سیمبانان غیور و پاکدست صنعت برق کشور، همکاران پرتلاش، ساعی و پاکدست صنعت برق را سرمایه اصلی و افتخار بزرگ صنعت برق عنوان و تاکید کرد: این افتخار با هیچ افتخار دیگری قابل معاوضه نیست و اقدام سیمبانان صنعت برق که به رغم زندگی در یک استان محروم حاضر نشدند آسایش مردم را با پول عوض کنند نمایانگر فهم درست این عزیزان نسبت به ارزشهای اجتماعی و ارزشهای والای انسانی است.
کردی موفقیت مدیریتی صنعت برق را مرهون کار همکاران پرتلاش در بخشهای مهندسی، تکنیسینی، کارگری و ... عنوان کرد و افزود: پست و مقامی که اثرگذاری نداشته باشد، اعتباری ایجاد نمیکند و چه بسا این شخصیت افراد است که به پست و مقام و جایگاه شغلی، ارزش و حرمت میبخشد و اقدام شما همکاران عزیز جایگاه ارزشمند شما را ارتقا بخشیده و ثمره این اقدام پاکدستانه بنا بر وعده الهی در زندگی و آینده شما متبلور و اثرگذار خواهد بود.
وی همچنین احساس مسؤولیت یک شهروند در استان قزوین را که بدون وابستگی به صنعت برق و بنا به تعهدی که به جامعه داشته، نسبت به شناسایی و معرفی تولیدکنندگان غیر مجاز رمز ارز اقدام کرد را از ارزش بالایی برخوردار دانست و افزود: همه میدانیم تولید رمز ارز غیر مجاز به صلاح کشور و مردم نیست و قانون آن را خلاف شمرده و سودجویان در واقع پول را از جیب مردمی که دسترسی به این مسائل ندارند، خارج میکنند و حس مسؤولیت یک شهروند نسبت به جامعه هنگامی ارزشمندتر و قابل ستایشتر است که توسط نسل بعد از انقلاب انجام میگیرد و نمایانگر پایبندی به هنجارها و ارزشهای انسانی و اجتماعی است.
در این مراسم که با ارائه توضیحات سیمبانان از چگونگی شناسایی و جمع آوری ماینرهای غیر مجاز همراه بود، عیوض زاده مدیرعامل توزیع برق سیستان و بلوچستان به اقدام تحسین برانگیز سیمبانان غیور و پاکدست این شرکت در رد یک میلیارد تومان رشوه مالکان ماینرها اشاره کرد و گفت: پرسنل این شرکت ضمن رد رشوه با مسدود کردن مسیر ورود و خروج کارگاه در محل یکی از اشتراکهای دیماندی در مراتب را به دفتر مدیرعامل، دفتر حقوقی، دفتر حراست شرکت و مدیر امور برق ناحیه یک زاهدان اعلام کردند.
وی ادامه داد: پس از دریافت مجوز قضائی، پرسنل شرکت به همراه مأموران انتظامی ۵۷ دستگاه ماینر غیر مجاز به ظرفیت ۲۴۰ آمپر و ۵۰ کیلووات توان مصرفی را کشف و ضبط کردند.
خلیل عوض زاده اظهار داشت: سیمبانان شرکت به همراه پیمانکار به منظور اجرای فرایند کنترل پذیری اشتراکهای دیماندی زاهدان به این شهرک مراجعه کردند که در حین اجرای عملیات و پس از قطع فیوز با جرقه کات اوت مواجه شدند که نمایانگر استفاده غیرمجاز شبکه از پشت کنتورها بود.
وی افزود: پس از بررسی مشخص شد کابل برق اشتراک شکاف خورده و انشعاب غیر مجاز به یک کارگاه متروکه مجاور کشیده شده و حین بازدید از کارگاه، افرادی به محل مراجعه و با اعتراف به وجود دستگاه ماینر از سیمبانان میخواهند در قبال دریافت یک میلیارد تومان وجه، فقط برق غیر مجاز را گزارش کنند و اجازه دهند ماینرها به محل دیگری انتقال یابد، اما با مخالفت سیمبانان مواجه شدند و مسیرهای خروج ماینرها با وسیله نقلیه شرکت مسدود شد.
عوض زاده گفت: پرسنل سختکوش شرکت که به راحتی میتوانستند از این تخلف چشم پوشی کنند، ثابت کردند نیروهای پاکدست صنعت برق در راه خدمت رسانی و حفظ آسایش مردم از هیچ تلاشی فروگذار نمیکنند و رسالتشان پایداری شبکه و رضایتمندی مردم است.