کد خبر:۱۰۱۵۰۶۴
در ششمین اجلاس جامع کمیسیون همکاری مشترک ایران و نیجریه مطرح شد؛

افزایش ۳۰۰ درصدی تبادلات تجاری ایران و نیجریه در ۹ ماه گذشته/ تدوین نقشه راه همکاری دو کشور تا ۳ ماه آینده

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: حجم مبادلات تجاری ایران و نیجریه در یک سال گذشته حدود ۱۲۵ میلیون دلار بوده که در ۹ ماه گذشته رشد ۳۰۰ درصدی داشته است.


به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید رضا فاطمی امین؛ وزیر صمت عصر امروز چهارشنبه در ششمین اجلاس جامع کمیسیون همکاری مشترک ایران و نیجریه و در نشست مشترک با «زبیرو دادا» وزیر مشاور در امور خارجه نیجریه گفت: باوجود سابقه خوب همکاری‌های فرهنگی دو کشور، متاسفانه به لحاظ اقتصادی و تجاری، هنوز برای دستیابی به سطح مناسبی از تبادلات و همکاری‌های مشترک میان دو کشور فاصله زیادی داریم و این روند باید اصلاح شود.
وی افزود: حجم تجارت خارجی نیجریه بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار و حجم تجارت خارجی ایران حدود ۱۲۰ میلیارد دلار بوده و حجم مبادلات دو کشور در طول دو سال گذشته بیش از ۱۲۵ میلیون دلار بوده است.
فاطمی امین بیان کرد: دو کشور عضو سازمان‌های بین‌المللی مشترکی ازجمله سازمان همکاری‌های اسلامی، بانک توسعه اسلامی، گروه D۸ و...، هستند که فرصت‌های لازم برای توسعه بیش‌ازپیش همکاری‌های تجاری را فراهم می‌آورد.
وی ادامه داد: اقتصاد و ظرفیت‌های تولیدی دو کشور می‌تواند مکمل یکدیگر باشد و در این زمینه باید به‌سرعت ظرفیت‌های یکدیگر را شناخته و در یک بازه زمانی مناسب، نقشه راه همکاری دوجانبه را تهیه‌کرده و وارد فاز اجرایی شویم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران گفت: تولیدات کالایی ایران ازنظر کیفیت و قیمت قابل‌رقابت هستند و با توجه به تأیید وزیر مشاور در امور خارجه نیجریه، کالا‌های ایران با استقبال شهروندان نیجریه‌ای روبه‌رو شده است.
فاطمی امین تصریح کرد: حداکثر تا یک ماه آینده باید چند محصول دیگر را به سبد مبادلات تجاری ایران و نیجریه اضافه کنیم و تا ۳ ماه آینده نیز نقشه راه همکاری دو کشور طراحی شود.
وی تأکید کرد: در گام نخست توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی میان دو کشور ایران و نیجریه، باید مسیر تردد تجار و بازرگانان دو کشور تسهیل شود و در این خصوص باید خطوط هوایی مناسبی بین ایران و نیجریه به وجود بیاید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار