آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۵۲۰۲

هشدار سازمان ملل درباره فاجعه غذایی در جهان

سازمان مللل متحد هشدار داد اگر صادرات غلات از روسیه و اوکراین بیشتر کاهش یابد، میلیون‌ها نفر ممکن است گرسنه بمانند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از راشاتودی بر اساس گزارش سازمان ملل متحد، در سال جاری به دلیل درگیری در اوکراین و تأثیر آن بر صادرات غلات و کود، بیش از ۱۸۱ میلیون نفر در ۴۱ کشور جهان با کمبود شدید مواد غذایی مواجه خواهند شد.

سازمان ملل متحد با بیان اینکه «غذا هرگز نباید لوکس باشد» و این یک حق اساسی بشر است اعلام کرد:‌این بحران ممکن است به سرعت به یک فاجعه غذایی با ابعاد جهانی تبدیل شود.

به گفته سازمان ملل، اگر صادرات مواد غذایی از روسیه و اوکراین همچنان کاهش یابد، انتظار می‌رود در سال ۲۰۲۳، ۱۹ میلیون نفر دیگر در سطح جهان با سوء تغذیه مزمن مواجه شوند.

آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل، گفت: بحران غذایی امسال به دلیل عدم دسترسی است و سال آینده ممکن است کمبود غذا باشد.

وی افزود: تعداد افرادی که به شدت دچار ناامنی غذایی هستند در دو سال گذشته دو برابر شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار