آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۷۹۰۱

آغاز پخش برنامه «ماجرای بهشتی» از شبکه ۳ سیما

«ماجرای بهشتی» نام ویژه‌برنامه شبکه سوم سیما به مناسبت چهل و یکمین سالگرد شهادت آیت‌الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران او در عملیات ترور ۷ تیر ۱۳۶۰ است که از چهارم تا هشتم تیر هر روز ساعت ۱۶:۳۰ پخش خواهد شد.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، ویژه‌برنامه ماجرای بهشتی در ۵ قسمت ۵۰ دقیقه‌ای برای پخش از شبکه سوم سیما تهیه شده است. هر قسمت شامل سرمقاله، گفتگو با مهمان و صحبت‌های منتخبی از شهید بهشتی است که به تناسب هر قسمت از میان ساعت‌ها آرشیو گفتگو‌های منتشر نشده ایشان انتخاب شده است. شهید بهشتی و مسئله‌سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی، شهید بهشتی و مسئله ولایت‌فقیه، شهید بهشتی و مسئله بنی‌صدر، شهید بهشتی و مسئله تشکیلات و شهید بهشتی و مسئله اقتصاد اسلامی موضوعاتی است که در ماجرای بهشتی با حضور مهمان‌هایی مورد بررسی قرار خواهد گرفت. محمدمهدی اسلامی، پژوهشگر تاریخ و روزنامه‌نگار و مؤلف کتاب اندیشه ماندگار و نیز کتاب پرونده مسکوت، جواد منصوری، نخستین فرمانده سپاه پاسداران با حکم شهید بهشتی و از اعضای شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی از جمله افرادی هستند که در این ویژه برنامه با آن‌ها گفتگو شده است.

عطاءالله بیگدلی محقق و پژوهشگر علوم‌انسانی و استاد دانشگاه در رشته حقوق اجرای این برنامه را بر عهده‌دارد. او پیش از این به‌عنوان مجری در برنامه‌های دیگری، چون «مصیر» حضور داشته است. «ماجرای بهشتی» به تهیه‌کنندگی مرتضی روحانی و سردبیری محبوبه رحمتی محصول مشترک مؤسسه فرهنگی هنری سرچشمه نور انقلاب اسلامی و شبکه سوم سیما است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار