
رئیس کمیسیون صنایع و معادن در گفتگو با دانشجو:
بعید است لایحه تفکیک وزارت صمت در مجلس رای بیاورد/ فرجام استیضاح فاطمیامین در بهارستان+فیلم
طاهری گفت: تا الان برآیند نظرات نمایندگان و کارشناسان مختلف در این کمیسیون در مورد تفکیک وزارتخانه صمت 50-50 است و هنوز به نتیجه مشخص نرسیدند، بعید است لایحه تفکیک وزارتخانه صمت در مجلس رای بیاورد.
مصطفی طاهری رئیس کمیسیون صنایع و معادن در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو گفت: با وجود مخالفان و موافقان، جمعبندی دولت این بوده که تفکیک وزارتخانه صمت انجام شود.
وی افزود: تا الان برآیند نظرات نمایندگان و کارشناسان مختلف در این کمیسیون در مورد تفکیک وزارتخانه صمت 50-50 است و هنوز به نتیجه مشخص نرسیدند، بعید است لایحه تفکیک وزارتخانه صمت در مجلس رای بیاورد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن گفت: 34 نفر در کمیسیون مربوطه جزو استیضاح کنندگان وزیر صمت بودند که 25 نفر آنها انصراف دادند و اینکه استیضاح وزیر صمت در مجلس رای بیاورد یا نه اصلا مشخص نیست.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.