کد خبر:۱۰۱۸۶۸۷

آغاز خرید تضمینی دام از دامداران از این هفته

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور اعلام کرد: خرید تضمینی دام از دامداران این هفته آغاز می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محسن سلامی در برنامه شبکه خبر اعلام کرد که خرید تضمینی دام در کشور آغاز شده و ابتدا در سه استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی خریداری می‌شود.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور اعلام کرد: دستورالعمل خرید به همه استان‌های کشور ارسال شده و با قیمت‌هایی که تعیین شده خریداری می‌شود.

وی در باره نرخ خرید گفت: کمیته‌هایی که در هر استانی مرکب از استاندار و سایر مسئولان مرتبط است این قیمت‌ها تعیین می‌شود.

سلام در پاسخ به اینکه چرا با وجود قول وزارت جهاد کشاورزی برای لغو ممنوعیت صادرات دام زنده اقدامی در این زمینه نشده است، گفت: معاونت‌های مرتبط باید در این زمینه پاسخ بدهند.

گفتنی است مدیرعامل اتحادیه دام سبک با اشاره به وجود حدود شش میلیون راس دام سبک مازاد در کشور، اعلام کرده است: متاسفانه صادرات دام از کشورهمچنان متوقف است.

افشین صدر دادرس گفت: براساس شنیده‌ها در ۲۴ خردادماه ۱۴۰۱ شورای قیمت گذاری محصولات استراتژیک با صادرات دام زنده موافقت کرده، اما این مساله هیچگاه به مرحله ابلاغ و اجرا نرسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار