کد خبر:۱۰۱۹۲۴۹
معاون وزیر صمت خبر داد:

امضای تفاهم‌نامه سه جانبه میان وزات صمت، وزارت عتف و گروه صنعتی ایران خودرو/ وزارت صمت سیاست‌های حمل‌ونقل را تدوین می‌کند

معاون صنایع حمل‌ونقل وزارت صمت گفت: تدوین سیاست‌های صنعتی کشور به‌ویژه در موضوع حمل‌ونقل یکی از اقدامات وزارت صمت است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، منوچهر؛ معاون صنایع حمل‌ونقل وزارت صمت در جلسه امضای تفاهم‌نامه سه جانبه بین وزارت صمت (معاونت صنایع حمل‌ونقل)، وزارت عتف (معاونت فناوری و نوآوری) و گروه صنعتی ایران خودرو منطقی گفت: استفاده از ظرفیت‌های نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان کشور، پاسخ به نیاز‌های فناورانه ایران‌خودرو و ایجاد پارک علم و فناوری تخصصی خودرو از اهداف این تفاهم‌نامه بوده است، زیرا سیاست‌گذاری ما در حوزه صنعت حمل‌ونقل بر مبنای دانش‌بنیان بودن است، بنابراین باید بتوانیم از تمام ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشگاه‌ها استفاده کنیم و تفاهم‌نامه امروز نیز براساس همین سیاست به امضا رسیده است.
وی تصریح کرد: تمایل کم سازندگان به ساخت قطعات با فناوری بالا یکی از گلوگاه‌های اصلی در برنامه‌ریزی تولید است و باید بتوانیم با ایجاد بستر‌های دانشی و فناوری لازم، سازنده را از وجود فناوری بومی برای ساخت آن قطعه مطمئن کنیم، بنابراین به‌منظور افزایش عملکرد تولیدکنندگان و نگاه به آینده، ایجاد پارک علم و فناوری لازم است

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار