آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۲۶۵۵
در بازدید و بررسی میدانی معاون رئیس جمهور معلوم شد

تعلل ۱۲ ساله در تکمیل یک بیمارستان به رغم ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی!

معاون امور مجلس رئیس جمهور از پروژه نیمه‌تمام احداث بیمارستان ۱۴۴ تختخوابی خمین بازدید کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، معاون امور مجلس رئیس جمهور از پروژه نیمه‌تمام احداث بیمارستان ۱۴۴ تختخوابی خمین بازدید کرد. دکتر سید محمد حسینی روز جمعه در ادامه برنامه‌های سفر به شهرستان خمین در این بازدید، دلایل معطل ماندن ۱۲ ساله در تکمیل و بهره‌برداری از این بیمارستان را جویا شده و با توضیحات فرماندار، نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی و پیمانکار پروژه در جریان مشکلات و موانع موجود قرار گرفت.

دکتر حسینی با اشاره به نیاز مردم شهر خمین و روستا‌های اطراف به خدمات این بیمارستان، معطلی بیش از یک دهه در احداث آن را غیر قابل توجیه دانست و بر پیگیری و تسریع در تکمیل آن تاکید کرد.

لازم به ذکر است عملیات اجرایی احداث بیمارستان ۱۴۴ تخت خوابی حضرت فاطمه زهرا سلام الله، سال ۸۹ آغاز شده است و به رغم پیشرفت فیزیکی ۹۴ درصدی رها شده که معاون رئیس جمهور بر ضرورت تامین اعتبارات و تکمیل و بهره‌برداری از این بیمارستان تاکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار