به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، فرانکفورتر آلگماینه در تحلیل خود نوشت: جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا پیش از دیدار با صدراعظم آلمان در حاشیه اجلاس 7-G، وعده اتحاد در غرب را داد و گفت: «ما باید با هم متحد باشیم.» کاخ سفید پس از این دیدار اعلام کرد رئیسجمهوری آمریکا از «تعهد تاریخی» آلمان برای افزایش قابل توجه هزینههای دفاعی در مذاکرات دوجانبه استقبال کرده است. موضوع دیگر گفتگو این بود که چگونه میتوان تأثیرات جنگ در اوکراین بر امنیت جهانی غذا و انرژی را کاهش داد. به گفته دولت آلمان، جنگ روسیه علیه اوکراین بخش بزرگی از بحثها را شکل خواهد داد. بوریس جانسون، نخستوزیر انگلیس طی نشست دوجانبه با ماکرون رئیسجمهوری فرانسه، هشدار داد که به دنبال راهحلی برای این جنگ از طریق امتیازات بیش از حد به روسیه نباشد.
در بیانیه انگلیس آمده است: «هرگونه تلاش برای حل و فصل مناقشه اکنون بیثباتی پایدار ایجاد کرده و پوتین را قادر میسازد تا به طور دائم دولتهای مستقل و بازارهای بینالمللی را دستکاری کند».
ماکرون بارها از امکان راهحل مذاکره حمایت کرده و تاکید کرده است که روسیه نباید در توافق صلح تحقیر شود. اندکی پیش از آغاز اجلاس سران 7-G، بریتانیا، آمریکا، ژاپن و کانادا اعلام کردند تحریمهای خود را علیه روسیه گسترش خواهند داد. روند اقدامات بعدی علیه روسیه، شامل بحث در مورد سقف واردات احتمالی نفت است. کشورهای صنعتی تحت فشار هستند تا به افزایش شدید قیمت انرژی رسیدگی کنند.
هدف فقط این نیست که شهروندان و شرکتها را از هزینههای بالای بنزین و نفت و گاز خلاص کرد، بلکه باید دید چگونه میتوان روسیه را از نظر اقتصادی تضعیف و ادامه تأمین مالی جنگ را برای پوتین دشوارتر کرد. دولتهای غربی بر سر دوراهی قرار دارند. چشمانداز اقتصادی اروپا و آمریکا، اکنون مبهم است. تعرفههای واردات انرژی از روسیه، ایدهای برای کند کردن افزایش قیمتها در غرب بود. اکنون آمریکاییها برای تعیین سقف قیمتی برای نفت روسیه فشار آوردهاند. مشکل این است که برای اثربخشی آن، همه مشتریان باید مشارکت کنند. اما هند و چین اخیرا واردات خود از روسیه را به میزان قابل توجهی افزایش دادهاند. علاوهبر این، نفوذ 7-G محدود است، حتی اگر این هفت کشور موضع مشترکی اتخاذ کنند، تنها کمتر از نیمی از تولید اقتصاد جهانی را تشکیل میدهند. اما وحدت کشورهای غربی اکنون در حال فروپاشی است.