آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۳۱۷۵
خضریان خبر داد

پیگیری اجرای اتصال خط متروی اسلامشهر به خط ۳ مترو تهران

سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران، اجرایی شدن اتصال خط متروی اسلامشهر به خط ۳ مترو تهران از شرکت مترو تهران را از جمله مصوبات بازدید میدانی برخی از اعضای این مجمع از شهرستان اسلامشهر برشمرد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی خضریان در تشریح نظارت میدانی از شهرستان اسلامشهر با حضور سید نظام‌الدین موسوی و احمد نادری اعضای مجمع نمایندگان استان تهران، گفت: پس از بازدید از پروژه‌های مختلف شهرستان نشستی را در فرمانداری با حضور فرماندار، شهردار و اعضای شورای شهر اسلامشهر داشتیم که پس از بحث و گفتگو‌های صورت گرفته مصوباتی از جمله پیگیری اتصال حدود کمتر از ۵۰ متر و اجرایی شدن اتصال خط متروی اسلامشهر به خط ۳ مترو تهران از شرکت مترو تهران، پیگیری گزارش شهردار به شورای امنیت بابت اجرای تهاتر نفت به مبلغ هزار میلیارد تومان، پیگیری موضوع ماده ۵۶ از بانک‌های سپه و صادرات (نامه باید توسط شهرداری آماده شود)، تهیه گزارش فرآیند پروژه‌های مترو و کمربندی توسط شهرداری، ارائه مشکلات و پیشنهادات توسط شهرداری و ارائه آن به فرمانداری طی ۱۰ روز که فرمانداری باید در این مدت زمان موضوع را پیگیری و در صورت عدم حل آن نتیجه را به مجمع نمایندگان استان تهران اعلام کند و مجمع با تشکیل جلسه و دعوت از مسئولان ملی و شهرستان پیگیری‌های لازم را به عمل آورد را داشتیم.

وی افزود: تهیه گزارش از آخرین وضعیت بیمارستان ۴۰۰ تخت خوابی اسلامشهر توسط فرمانداری طی ۵ روز و ارائه مشکلات و نیاز‌های این بیمارستان، تهیه گزارش از وضعیت سرانه‌های خدماتی مسکن مهر توسط مسئولان ذیربط طی ۱۰ روز و ارائه آن به مجمع نمایندگان استان تهران و همچنین از وضعیت سرانه‌های آموزش شهرستان توسط فرمانداری طی ۱۰ روز و ارائه آن به مجمع نمایندگان استان تهران از جمله مصوبات این نشست بود.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس یازدهم ادامه داد: همچنین اینجانب به همراه شهردار و فرماندار در شهرک مهدیه اسلامشهر حضور یافتیم و بازدیدی را از وضعیت پروژه‌ها داشتیم و مقرر شد شهردار طی ۱۵ روز گزارش بررسی میدانی خیابان‌ها و کوچه‌ها را به لحاظ خاموشی تهیه و به فرمانداری اسلامشهر و مجمع نمایندگان ارائه و فرمانداری گزارش را به اداره برق ابلاغ و اداره برق طی ۱۰ روز نسبت به رفع نواقص اقدام کند. همچنین شهردار اسلامشهر طی ۱۵ روز آینده نور استان‌ها را بررسی و طی ۱۵ روز و حداکثر یک ماه به رفع نواقص اقدام و گزارش نهایی را به فرمانداری اسلامشهر و مجمع نمایندگان استان تهران ارائه کنند.

سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران با اشاره به دیگر مصوبات این نشست، یادآور شد: فرمانداری باید طی ۱۰ روز آینده جلسه شورای تأمین را با حضور شهردار به منظور ایجاد امنیت روان و اخلاقی در استان‌ها و ممنوعیت سگ‌گردانی در استان‌ها برگزار و دستگاه‌های متولی را مأمور به انجام مصوبات و گزارش اقدامات خود در این خصوص را به مجمع نمایندگان ارائه کند.

خضریان افزود: مقرر شد شهرداری اسلامشهر طی ۱۰ روز آینده بررسی خود را در خصوص کمبود مبلمان شهری انجام و برنامه اجرایی خود تا پایان سال جاری را به فرمانداری اسلامشهر و مجمع نمایندگان استان تهران ارائه کند و همچنین فرماندار گزارشی از چالش ها، معضلات و مشکلات فرهنگی و راهکار‌های رفع آن را طی یک ماه آینده به مجمع نمایندگان استان ارائه کند؛ فرماندار طی ۱۰ روز آینده باید گزارشات مشکلات سرانه آموزشی را تهیه و به مجمع نمایندگان استان تهران ارائه کند.

عضو هیات رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس ادامه داد: همچنین مقرر شد به دستور شهردار یک سانس از زمین مجموعه ورزشی شهدای احمدی فیضی به ورزشکاران شهرک مهدیه اختصاص یابد و با نظر و نظارت فرمانداری نماینده هیأت امنای مساجدی که در نزدیکی آن‌ها بوستان وجود دارد در مدیریت بوستان‌ها عضو مشورتی شوند و شهرداری اسلامشهر در مهرماه نسبت به رنگ‌آمیزی داخلی مسجد حضرت ولیعصر (عج) شهرک مهدیه اقدام کند؛ نظارت میدانی آینده مجمع نمایندگان استان تهران در شهرستان اسلامشهر طی دو ماه آینده با موضوع فرهنگی و اجتماعی تشکیل خواهد شد.

علی خضریان در تشریح برگزاری انتخابات هیات رئیسه کمیسیون در سومین سال فعالیت خود اظهار داشت: بعد از انتخاب حجت‌الاسلام پژمانفر به عنوان رئیس کمیسیون در صحن مجلس، امروز انتخابات دیگر اعضای هیئت رییسه در کمیسیون برگزار شد و آقایان حجت‌الاسلام سید محمود نبویان به عنوان نایب رئیس اول و حجت الاسلام حسن شجاعی به عنوان نایب رئیس دوم انتخاب شدند.

وی افزود: همچنین با نظر اجماعی اعضای کمیسیون، بنده نیز در جایگاه سخنگوی کمیسیون اصل نود همچنان انجام وظیفه خواهم کرد.

سخنگوی کمیسیون اصل نود در خصوص دبیران کمیسیون نیز گفت: با رای اعضا خانم الهام آزاد به عنوان دبیر اول و آقای سیدناصر حسینی پور به عنوان دبیر دوم کمیسیون انتخاب شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار