لزوم بسیج همه امکانات جهت امدادرسانی به سیل‌زدگان امامزاده داوود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۳۸۸۴
دستور رئیس‌جمهور به استاندار تهران؛

لزوم بسیج همه امکانات جهت امدادرسانی به سیل‌زدگان امامزاده داوود

رئیس‌جمهور از استاندار تهران خواست تا کلیه امکانات امدادی برای تسریع در عملیات امداد و نجات و نیز تمهید پیش‌بینی‌های لازم برای پیشگیری از حوادث مشابه سیل در امامزاده داوود (ع)، بسیج کند.
لزوم بسیج همه امکانات جهت امدادرسانی به سیل‌زدگان امامزاده داوود

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی صبح امروز پنجشنبه، در حالی که به منظور برگزاری سی‌امین سفر استانی دولت مردمی به همدان سفر کرده است، به رئیس دفتر خود مأموریت داد که در تماس با استاندار تهران پیگیر آخرین وضعیت امدادرسانی به سیل‌زدگان امامزاده داوود (ع) تهران شود.

بر این اساس، غلامحسین اسماعیلی در تماس با استاندار تهران که در محل امامزاده داوود (ع) حضور دارد، دستورات رئیسی مبنی بر بسیج کلیه امکانات امدادی اعم از هلال احمر، شهرداری و ستاد مدیریت بحران برای تسریع در عملیات امداد و نجات و نیز تمهید پیش‌بینی‌های لازم برای پیشگیری از حوادث مشابه را به وی ابلاغ کرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار