کد خبر:۱۰۲۵۴۴۱

سم‌پاشی و ضدعفونی مناطق سیل زده امام زاده داوود

رئیس اداره دامپزشکی تهران از سم پاشی و ضد عفونی مناطق سیل زده امامزاده داوود خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از اداره دامپزشکی شهر تهران، محمد رحمتی، رئیس اداره دامپزشکی تهران افزود؛ همزمان با بارش نزولات آسمانی و وقوع سیل در منطقه امامزاده داوود و آسیب به مناطق مسکونی این منطقه، در راستای مسئولیت اجتماعی اداره دامپزشکی تهران و پیشگیری از بیماری‌های خطر ناک پس از بحران در جمعیت انسانی، کارشناسان اداره دامپزشکی پایتخت به صورت جهادی عملیات سم پاشی و ضد عفونی این مناطق را آغاز و تمامی معبر‌ها و مناطق تحت پوشش را سم پاشی و ضد عفونی کردند.

وی اضافه کرد: ضد عفونی و سم پاشی مناطق آسیب دیده، پس ازمخاطرات طبیعی بسیار مهم و ضروری است و به واسطه شرایط بوجود آمده پس از بحران، رشد وتکثیر عوامل بیماری زای میکروبی، ویروسی و انگلی چند برابر خواهد شد که کنترل و اقدام به موقع مانع از این خطر زایی خواهد بود.

رحمتی در پایان با اشاره به امتداد خدمت رسانی‌ها و فعالیت‌های جهادی در این مناطق تا رسیدن به شرایط پایدار، افزود؛ دامپزشکی پایتخت از هیچگونه اقدامی در جهت تامین سلامت مردم این منطقه فرو گذار نخواهد کرد و در کنار مردم آسیب دیده منطقه کن و امامزاده داوود خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار