آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۶۳۰۹
پس از سوئد، فنلاند و دانمارک؛

نروژ نیز به پروژه آموزش نظامیان اوکراینی پیوست

نروژ به عنوان جدیدترین کشور شمال اروپا پس از سوئد، فنلاند و دانمارک به پروژه تحت رهبری انگلیس برای آموزش نظامیان اوکراینی برای نبرد با روسیه پیوست.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، در ادامه تلاش‌های کشور‌های غربی برای اعمال فشار به روسیه، نروژ نیز به پروژه آموزشی تحت رهبری انگلیس برای آموزش نظامیان اوکراینی پیوست.

بنا بر گزارش خبرگزاری روسی «اسپوتنیک»، «بیورن آریلد گرام» وزیر دفاع نروژ اعلام کرد که کشورش در آموزش نظامیان اوکراینی در انگلیس ایفای سهم خواهد کرد.

وزیر دفاع اوکراین در بیانیه‌ای در جریان کنفرانس کمک‌های مالی به اوکراین که در «کپنهاگ» پایتخت دانمارک برگزار شد، گفت: نیرو‌های اوکراینی به شدت به آموزش و پرورش بیشتر نیاز دارند. نروژ نسبت به ابتکار بریتانیا برای آموزش سربازان اوکراینی در بریتانیا مثبت است. ما با مربیان در این آموزش پایه‌ای سربازان مانند چندین کشور دیگر شرکت خواهیم کرد».

گرام بر اهمیت حمایت بیشتر غرب از اوکراین در مقابل عملیات ویژه روسیه برای خلع سلاح اوکراین و نازی‌زدایی این کشور تأکید کرد. او سه نکته کلیدی در ادامه راه را «هماهنگی، پیش بینی پذیری و پایداری» توصیف کرد.

وی ادامه داد: «ما باید از کمک‌های مالی سامانه‌های فردی و از ذخایر خود به سمت خرید‌های بیشتر و مستقیم از صنعت دفاع حرکت کنیم. ما باید برای این امر بودجه‌ای را تخصیص دهیم و از اوکراین در فرایند‌های تدارکات حکایت کنیم».

وی ادامه داد: «ما برای مدت طولانی در کنار اوکراین خواهیم بود. در عین حال، اوکراینی‌ها باید ظرفیت مدیریت و برنامه ریزی خود را ایجاد کنند و کشور‌های غربی نیز باید در این زمینه به آن‌ها کمک کنند».

طبق گزارش اسپوتنیک، پیش از این نروژ، نظامیان اوکراینی را در خصوص استفاده از توپخانه ام ۱۰۹ در آلمان آموزش داده بود. نروژ جدیدترین کشور شمال اروپا محسوب می‌شود که به پروژه آموزش تحت رهبری انگلیس پیوسته است. پیش از این سوئد و فنلاند و دانمارک نیز متعهد شده بودند که به ترتیب ۱۲۰، ۲۰ و ۱۳۰ مربی برای آموزش نظامیان اوکراینی تخصیص دهند.

روسیه در تاریخ ۲۴ فوریه (پنجم اسفند ماه) به درخواست کمک جمهوری‌های دونباس لوهانسک و دونتسک برای دفاع در مقابل حملات اوکراین، عملیات نظامی در اوکراین را آغاز کرد و از آن زمان کشور‌های غربی با فشار تحریم‌ها علیه مسکو و عرضه تسلیحات سبک و سنگین به کی‌یف به آتش ناآرامی‌ها در اوکراین دامن زدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار