کد خبر:۱۰۲۶۵۱۶

صدور حکم ۳۰ کانتینر رها شده در بندر بوشهر

مدیرکل بنادر و دریانوردی بوشهر درباره وضعیت ۳۰ کانتینر رها شده در بندر بوشهر گفت: با صدور حکم از سوی دادستانی نسبت به فک پلمب کانتینر‌ها اقدام شد و با صدور حکم از سوی قاضی اصل ۴۹، نسبت به خروج کالا‌ها از بندر و فروش آن از سوی ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) مبادرت می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی «محمد شکیبی نسب» درباره آخرین وضعیت تعیین تکلیف ۳۰ کانتینر رها شده در بندر بوشهر، اظهار داشت: از سال ۱۳۸۲ فعالیت کانتینری در بندر بوشهر آغاز شد و تا سال ۱۳۸۹ فعالیت‌ها به صورت دستی ثبت می‌شد و از سال ۸۹ به بعد شاهد ایجاد سامانه‌های الکترونیکی و مکانیزه بودیم و فرایند ثبت داده‌ها تغییر کرد.

وی ادامه داد: از سال ۱۳۸۲ تاکنون، ۲ میلیون و ۱۱۰ هزار کانتینر در بندر بوشهر تخلیه‌وبارگیری شده است و از اسفند ۱۴۰۰ شمارش تک تک کانتینر‌ها و تطبیق آن‌ها با سامانه کانتینری آغاز شد و تا نیمه دوم اردیبهشت به طول انجامید و مشخص شد اطلاعات ۳۰ کانتینر در سامانه وجود ندارد در حالی که کانتینر‌ها در بندر موجود است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی بوشهر با اشاره به اینکه این اتفاق ممکن است به دلیل خطای انسانی یا از دست رفتن اطلاعات ناشی از حمله سایبری صورت گرفته در سال ۹۹ باشد، عنوان کرد: در عین مکاتبه با شرکت‌های کشتیرانی در خصوص دریافت اسناد مرتبط و تعیین صاحب کالای ۳۰ کانتینر مربوطه، اما متاسفانه اطلاعات خاصی در این زمینه به دست نیامد و صاحب یا صاحبان کالا مشخص نشدند.

شکیبی‌نسب با اشاره به اینکه گزارش مربوط به ۳۰ کانتینر رها شده به نهاد‌های نظارتی و بازرسی ارائه شده است، اظهار داشت: با دستور معاون دادستان نسبت به فک پلمب کانتینر‌ها اقدام و شمارش محتوای کانتینر‌ها آغاز شده است.

وی با بیان اینکه فهرست کانتینر‌ها در اختیار معاون دادستان قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: اقدامات مربوطه از سوی دادستانی دنبال می‌شود و با صدور حکم از سوی قاضی اصل ۴۹ نسبت به خروج محتوای کانتینر‌ها و فروش کالا‌های مربوطه از سوی ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره)، اقدام خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار