کد خبر:۱۰۲۶۷۶۱
عموئی در تشریح نشست کمیسیون امنیت ملی مجلس:

گزارش رفع تحریم‌ها در کمیسیون‌های امنیت ملی و انرژی بررسی می‌شود

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس در تشریح نشست این کمیسیون با موضوع بررسی مذاکرات هسته‌ای گفت: نمایندگان مجلس به عنوان نمایندگان مردم گزارش دولت از متن در حال گفتگو در مذاکرات وین را بررسی خواهند کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در تشریح نشست عصر امروز (یکشنبه، ۲۳ مرداد ماه) کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی که در رابطه با موضوع بررسی مذاکرات هسته‌ای بود، گفت: در این جلسه نمایندگان نظرات خود را درباره نحوه ادامه پیگیری موضوع مذاکرات هسته‌ای ارائه کرده و گزارش‌هایی که در این خصوص به کمیسیون رسیده بود در این جلسه بررسی شد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی در دوره یازدهم راهکار و رویکرد خود را در مسأله هسته‌ای با تصویب قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها ارائه کرده که نقشه راه ما در مواجهه با مذاکرات هسته‌ای است.

وی در ادامه ماده ۷ قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها را یکی از نکات کلیدی این قانون دانست و افزود: بر این اساس دولت موظف است گزارش رفع تحریم‌ها را به مجلس شورای اسلامی ارائه کرده که نتیجه آن پس از بررسی در کمیسیون‌های امنیت ملی و انرژی، با پیوستی به صحن علنی مجلس شورای اسلامی ارائه خواهد شد که نمایندگان در مورد اجرای این قانون و نحوه ادامه برنامه هسته‌ای کشور تصمیم گیری کنند.

عموئی در ادامه با بیان اینکه نگاه مجلس به موضوع بررسی مذاکرات هسته‌ای با توجه به انتفاع اقتصادی مردم و رفع موانع تجارت خارجی است، عنوان کرد: بر این باوریم که مذاکرات باید منجر به رفع  تحریم‌ها شود به نحوی که انتفاع اقتصادی و فواید تجارت خارجی برای تجار کشور و اهالی اقتصاد فراهم شده و منفعت آن به مردم برسد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: نمایندگان مجلس نیز به عنوان نمایندگان مردم گزارش دولت از متن در حال گفتگو در مذاکرات وین را بررسی خواهند کرد و اگر به جمع بندی نهایی برسد حتما در تعامل میان دولت و مجلس با رویکرد همدلانه مورد توجه قرار خواهد گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار