کد خبر:۱۰۲۸۱۸
اساتيد بسيح دانشگاه شهيد بهشتي:
شهرياري و عباسي سهم بسزايي درخودكفايي علمي كشور داشته اند
اساتيد بسيح دانشگاه شهيد بهشتي با صدو بيانيه اي ضمن محكوم كردن ترور اساتيد دانشگاه تهران تاكيد كردند: استاد شهرياري و عباسي سهم بسزايي درخودكفايي علمي كشور داشته اند.
به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو» در بخشي از اين بيانيه آمده است: امروز کاروان شهدای عالم و اندیشمند , میهمان دیگری را استقبال نمود و این حقیقت را آشکار کرد که راه مجاهده و ایثار و شهادت برای بندگان خالص ومجاهد پیوسته مفتوح است .امروز جامعه دانشگاهی کشورو اساتید بسیجی در شهادت دانشمند فرزانه و ولایی ومجاهد در عرصه علم و فناوری به سوگ نشسته واز عمق جان از ترور کور و نا جوانمردانه استاد دکتر مجید شهریاری منزجر است.
اين بيانيه با تاكيد بر اينكه دو استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی دکتر شهریاری و دکتر عباسی اساتید فیزیک دانشگاه شهید بهشتی در طول سالهای تدریس و پژوهش در دانشگاه ,خدمات بزرگی در آموزش دانشجویان این رشته وتحقیقات فراوان در حوزه فیزیک و دانش بنیادین هسته ای داشته که ثمره آن طرحهای پژوهشی ملی و دانش آموختگان متعدد است که بحمد الهی به بار نشسته ودر راه استقلال و خود کفایی علمی کشور سهمی بسزاء داشته است مي افزايد: استکبار وصهیونیسم جهانی که در رویارویی با ملت بزرگ ایران ودر جلوگیری از رشدو توسعه علمی و فناوری نظام اسلامی ناکام مانده وهر روز شاهد دستاوردهای بزرگی در زمینه های علمی و فنی وصنعتی بوده به بازی از پیش بازنده حذف فیزیکی دانشمندان جهادگر ایرانی روی آورده وامروزدر دو عملیات تروریستی جداگانه دو تن از استادان فرهیخته و مومن دکتر شهریاری و دکتر عباسی و همسران آنها را مورد تهاجم قرار دادند.
درادامه اين بيانيه آمده است: اساتیدبسیجی دانشگاه شهید بهشتی با محکومیت این ترورهای نا جوانمردانه, اعلام میکند ,تلاش و جهاد علمی تا دستیابی به آرمانهای بلند انقلاب اسلامی را با قوت تمام ادامه می دهد و شهادت دکتر شهریاری و این خشونت های سازماندهی شده هیچ خللی در عظم و اراده دانشمندان و اساتید دانشگاه ها ایجاد نمی کند. هر شهیدی ما را مطمئن تر می سازد که راه انقلاب اسلامی که همان راه امام خمینی (ره) و راه مقام معظم رهبری است حق و جامعه دانشگاهی را مصمم تر می سازد تا در تداوم این راه که استقلال و خود کفایی ملی را به ارمغان می آورد مستحکمتر گام بردارد.
بيانيه اساتيد بسيح دانشگاه شهيد بهشتي ادامه مي دهد: گرچه از مجامع بین المللی و منادیان دروغین حقوق بشر قطع امید کرده ایم اما از همه آزادی خواهان و دانشمندان کشور و جهان می خواهیم افکار عمومی ملت ها را نسبت به این اقدامات تروریستی و خشونت های سازماندهی شده توسط استکبار جهانی روشن نمایند و مجامع بین المللی را تحت فشار افکار عمومی، جامعه دانشگاهی و علمی قرار داده و مجبور به محکومیت این ترور ها و اقدامات پیشگیرانه نمایند. از نهاد های امنیتی و انتظامی – قضایی به جد خواستاریم اولا نسبت به حفاظت از دانشمندان و استادان علوم بنیادین کمال اهتمام خود را مبذول داشته و ثانیا نسبت به شناسایی سریع عاملان این جنایت و معرفی به ملت بزرگ ایران و مجازات آن ها اقدام نمایند.
در پايان بيانيه مذكور آمده است :از خداوند بزرگ خواهانیم دوست و همکار عزیزمان شهید دکتر مجید شهریاری را در خیل شهدای انقلاب اسلامی مورد رحمت بیکران خود قرار داده و درجات آن شهید را متعالی گرداند.سلامتی برادر عزیزمان دکتر عباسی و همسر ایشان و همچنین همسر دکتر شهریاری را که خوشبختانه این ترور ها نسبت به آن ها عقیم مانده از درگاه ایزد متعال خواهانیم./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰