کد خبر:۱۰۲۸۶۵۶
گودرزی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی:

کاهش مراجعه مردم به شبکه‌های ماهواره‌ای یکی از محاسن تولیدات پلتفرم‌های نمایش خانگی است

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به برخی محدودیت‌های صداوسیما در نحوه پوشش و انعکاس مسائل، موضوعات و آسیب‌های اجتماعی، اظهار کرد: پلتفرم‌های نمایش خانگی می‌توانند ظرفیت قابل توجهی را برای آن دسته از مقوله‌هایی که در صداوسیما فرصت کمتری برای پرداختن به آن‌ها وجود دارد فراهم کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین گودرزی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به برخی محدودیت‌های صداوسیما در نحوه پوشش و انعکاس مسائل، موضوعات و آسیب‌های اجتماعی، اظهار کرد: پلتفرم‌های نمایش خانگی می‌توانند ظرفیت قابل توجهی را برای آن دسته از مقوله‌هایی که در صداوسیما فرصت کمتری برای پرداختن به آن‌ها وجود دارد فراهم کنند.

وی در ادامه، تنوع تولیدات در پلتفرم‌های نمایش خانگی را یکی از علل اصلی گرایش قابل توجه اقشار مختلف مردم نسبت به آثار این پلتفرم‌ها دانست و گفت: بهره‌گیری از هنرمندان باتجربه و صاحب‌سبک در کنار جوانان مستعد و باانگیزه در تولیدات شبکه نمایش خانگی، سبب رشد و ارتقاء صنعت فیلم‌سازی کشور شده است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس یکی از نتایج استقبال روزافزون جامعه از تولیدات پلتفرم‌های نمایش خانگی طی سالیان گذشته را کاهش مراجعه مردم به شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی‌زبان دانست و با اشاره به تنوع و تکثر گرایشات، دیدگاه‌ها، موضوعات و نحوه پرداختن به مسائل در تولیدات نمایش خانگی، اظهار کرد: تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان فرهنگی و اجتماعی کشور باید در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی، نهایت بهره را از ظرفیت موجود در پلتفرم‌های نمایش خانگی ببرند.

گودرزی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا خود نیز بیننده آثار تولید شده در پلتفرم‌های نمایش خانگی بوده یا خیر، گفت: تا به امروز چندین اثر از این تولیدات را دیده و کیفیت آن‌ها را پسندیده‌ام و معتقد هستم که مسئولان و متولیان حوزه فرهنگ و هنر کشور، باید بیش از پیش به این پلتفرم‌های نوظهور اهمیت دهند و از تاثیرگذاری آن بر افکار عمومی جامعه به ویژه قشر نوجوان و جوان غافل نشوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار