به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از پارک علم و فناوری خراسان رضوی، علی خیرالدین، معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم در آغاز سخنان خود در این رویداد، ضمن تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) گفت: یکی از مهمترین وظایف ما و مسئولین استانی به خصوص در پارکهای علم و فناوری این است که بتوانیم از مشارکت بخش خصوصی در ایجاد زیرساختهای علم و فناوری استفاده کنیم.
وی افزود: باید سعی کنیم بحث نفوذ فناوری و نوآوری را در شرکتهای بزرگ کشور به خصوص شرکتهای صنعتی جلو ببریم و تا امروز گامهایی بر داشتیم.
معاون وزیر علوم گفت: در قانون تولید و جهش دانش بنیان در بند ت ماده ۶ اشاره میکند وزارت علوم و وزارت بهداشت میتوانند پردیس فناوری ایجاد بکنند که در این این پردیسها، بخش خصوصی فضا و آزمایشگاه را در اختیار میگذارد و پارک علم و فناوری نقش حاکمیتی دارد و یک نوع مشارکت بین این دو بخش به وجود میآید بنابر این پارک میتواند شرکتهای دانش بنیان را معرفی کنند تا شرکتها بتوانند از امتیازها و معافیتهای مالیاتی استفاده کنند.
خیرالدین همچنین با اشاره به تاسیس اولین دهکده فناوری در خراسان گفت: ما در سطح کشور پیشنهاد ۱۰ دهکده فناوری داده بودیم که جای خرسندی است پارک خراسان پیشرو در ایجاد پردیسهای علم و فناوری است که پشتوانه قانونی هم دارد و ما امیدواریم بتوانیم پردیس علم و فناوری صنعت ساختمان را هم ایجاد کنیم.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم تاکید کرد: پارک خراسان رضوی الگوی بسیار خوبی در کشور است و ما میتوانیم این پردیسها را در دانشگاهها هم ایجاد کنیم و همچنین بحث ماده ۱۲ استانداران را مکلف کرده است با همراهی پارکهای علم و فناوری نسبت به ایجاد ستاد اقتصاد دانش بنیان همت گمارند که شاهد هستیم این مورد در مشهد بسیار خوب پیش رفت داشته است.
خیرالدین خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری رویداد "تانا" این است که ما بتوانیم کسانی که صاحب ایده هستند و همینطور کسانی که محصول دانش بنیان تولید کرده اند را به سرمایه داران و افرادی که میتوانند بازار را در دست بگیرند متصل کنیم.
وی افزود: در وزارت علوم با ایجاد سامانه نان، نظام ایدهها و نیازها توسط پارکها به دنبال مسئله محور کردن و نیاز محور کردن تحقیقات کشور هستیم.