کد خبر:۱۰۲۸۸۸۲

ساخت نیروگاه‌های اتمی جدید در کشور/ اسلامی: مشکل مالی نداریم

رییس سازمان انرژی اتمی گفت: با ساخت نیروگاه‌های جدید، ۱۰ هزار مگاوات برق جدید تحت یک برنامه عملی در کشور ساخته می‌شود و در این راه و مشکل تامین منابع نداریم.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد اسلامی صبح امروز در آیین آغاز عملیات احداث آب شیرین کن ۷۰ هزار متر مکعبی بوشهر اظهار داشت: توسعه و بهره‌برداری از ظرفیت‌های منابع غیر فسیلی با توجه به تکالیف قانونی و تولید انرژی پاک از جمله وظایف ذاتی سازمان انرژی اتمی ایران است.

رییس سازمان انرژی اتمی گفت: فلسفه این سازمان این است که از این هدیه ارزشمند بهره بگیرد و انرژی پایدار برای کشور تامین کند، اما باید بگویم که ثمره متناسب با نیاز کشور ارایه نکرده‌ایم.

وی افزود: ما فقط یک نیروگاه یک هزار مگاواتی در بوشهر داریم در حالی که باید چندین نوع از این نیروگاه‌ها در سطح کشور داشته باشیم.

اسلامی خاطرنشان کرد: البته عدم همکاری‌ها، مزاحمت‌ها و دشمنی‌ها نباید حرکت تحویلی ما را متوقف کند و باید بدون نگاه به بیرون و با باور به اعتماد نیروی انسانی و ظرفیت‌های تحقیقاتی علمی کشور، جریان ساخت نیروگاه اتمی به جریانی مستمر تبدیل کنیم.

وی ادامه داد: نباید تصور کنیم، چون بیگانگان نمی‌گذارند، نمی‌توانیم فعل توانستن را صرف کنیم که با یاس و ناامیدی، هرگز به جایی نخواهیم رسید.

رییس سازمان انرژی اتمی گفت: با ساخت نیروگاه‌های جدید، ۱۰ هزار مگاوات برق جدید تحت یک برنامه عملی در کشور ساخته می‌شود و در این راه و مشکل تامین منابع نداریم.

وی افزود: برای ساخت واحد‌های نیروگاه اتمی، از منابع داخلی و درون خودش استفاده می‌کنیم چرا که نیروگاه‌های اتمی ثروت آفربن است و به مانند سایر پروژه‌های عمرانی نیست که نیاز به تخصیص منابع از منابع دیگز داشته باشد.

اسلامی تصریح کرد: بر اساس آمار‌های جهانی، بیشترین و بالاترین ظرفیت‌های آب شیرین کن جهان در منطقه خلیج فارس قرار دارد که کمترین سهم آن به ایران رسیده است.

وی افزود: برای پیشبرد برنامه توسعه سازمان انرژی ایران نیاز به توجه به الزمات زیست محیطی داریم و به عنوان مسؤولیت‌های اجتماعی به آن توجه ویژه داریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار