آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۰۲۲۲
وحیدی:

فعال‌سازی ظرفیت‌های بومی محور برنامه‌های توسعه استان‌ها باشد

وزیر کشور استفاده از ظرفیت‌های بومی برای سرمایه‌گذاری را محور اصلی توسعه استان‌ها دانست و گفت: استانداران باید در این زمینه برنامه عملیاتی داشته باشند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، احمد وحیدی وزریر کشور در همایش استانداران سراسر کشور با بیان اینکه راهبری امور توسعه‌ای کشور رسالت جدی همه ما است، گفت: راهبرد اصلی دشمن در جنگ ترکیبی پیچیده، ایجاد موانع برای دولت مردمی در پیمودن مسیر پیشرفت همه جانبه کشور است.

وی گفت: دشمن با تمام ظرفیت رسانه‌ای برای تضعیف و اخلال در روند پیشرفت کشور وارد شده و ما باید بیش از هر زمان دیگری با همدلی و هم افزایی ظرفیت‌های داخلی بتوانیم در مسیر خدمت به مردم حرکت کنیم.

وحیدی، تقدس زدائی از شعار دینی و اسلامی را یکی از راهبرد‌های مهم جریان معاند رسانه‌ای دشمن برشمرد و تصریح کرد: استانداران به عنوان نمایندگان اصلی دولت باید در حفظ و تقویت شعایر و ارزش‌های دینی و انقلابی تلاش کنند.

مستند سازی رویداد‌ها و اقدامات موثر اقتصادی و عمرانی در استان، محور دیگر مورد اشاره وزیر کشور در نشست امروز بود و گفت: تجربه موفق اقدامات و عملکرد‌ها در هر یک از استان‌ها به اشتراک و تبادل نظر گذاشته شود.

وزیر کشور همچنین به ضرورت برنامه محوری استانداران در بهره گیری از ظرفیت‌های جوانان و نخبگان دانشگاهی تاکید کرد و گفت: استانداران برای هر کدام از اقشار و گروه‌های موثر در سطوح استانی برنامه عملیاتی داشته باشند.

وی به تعامل سازنده با نمایندگان مجلس شورای اسلامی با حفظ استقلال ماموریتی هم اشاره کرد و افزود: باید با تبادل و تعامل فکری با نمایندگان، از ظرفیت هایشان برای راهبری هر چه قوی‌تر امور کلان توسعه‌ای استان استفاده شود.

وحیدی همچنین بر احصای دقیق مشکلات و چالش‌های توسعه‌ای استان و هدف گذاری برای دستیابی به رشد مطلوب اقتصادی هم تاکید کرد و گفت: فعال‌سازی ظرفیت‌های درون استانی بایستی محور اصلی برنامه ریزی توسعه‌ای استانداران باشد.

وزیر کشور، استفاده از ظرفیت‌های بومی برای سرمایه‌گذاری را محور اصلی توسعه استان‌ها برشمرد و گفت: استانداران باید در این زمینه برنامه عملیاتی داشته باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار