آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۰۹۱۵

رقابت بانوان منطقه دو در جشنواره غذای سالم

با برگزاری جشنواره غذای ارگانیک، ۲۵۰ نفر از بانوان منطقه دو به رقابت پرداختند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲، محسن مجدآبادی، رئیس اداره فضای سبز شهرداری منطقه ۲ گفت: با توجه به تأکید کارشناسان تغذیه به استفاده از غذا‌های ارگانیک و سالم، برای ارتقای فرهنگ استفاده از غذای سالم، مرکز تحقیقات، آموزش و مشاوره فضای سبز منطقه همزمان با برگزاری دوره‌های آموزشی جشنواره‌ای با عنوان «غذای سالم، زندگی سالم» را برگزار کرد.


وی ترویج فرهنگ تغذیه سالم را از اهداف این جشنواره برشمرد و گفت: یکی از پیش شرط‌های تغذیه سالم استفاده از مواد غذایی ارگانیک است و برهمین اساس شرط شرکت در این جشنواره تهیه غذای ۱۰۰ درصد ارگانیک است.


وی افزود: در این جشنواره ۲۵۰ بانوی منطقه با پخت انواع غذا در بخش‌های غذای اصلی، پیش غذا و دسر و میان وعده با هم رقابت کردند و در پایان به برگزیدگان جوایزی اهدا شد.


مجدآبادی گفت: همزمان با برپایی جشنواره، کارگاه‌های آموزشی مانند تهیه قارچ کفیر در خانه و شیوه تغذیه سالم توسط کارشناسان به شهروندان آموزش داده شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار