جريان قدرتمند حزباللهي بر آمده از تفكر بسيجي، راه نفس اسرائیل را بسته است
به گزارش گروه سیاسی « شبکه خبر دانشجو»، دكتر روح الله احمدزاده روز گذشته در نخستين يادواره شهداي كارمند استانداري فارس اظهار داشت: اگر امروز با افتخار، عزت و اقتدار در حوزه هاي مختلف، نمادهاي افتخار، پيشرفت و بالندگي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران را به اقصي نقاط عالم و به تمامي مردم معرفي مي كنيم، محصول و برون داد نظام و منظومه معرفتي تفكر بسيجي است.
وي بيان كرد: بسيج پيش از آن كه يك سازمان و تشكل باشد يك آرمان و تفكر است و پيش از اينكه يك مقوله و نگاه اسلامي باشد يك نگاه انساني است.
احمدزاده اظهار داشت: اسلام و انقلاب اسلامي در اوج نا اميدي هلاكت و فلاكت انديشه ها و مكاتب مختلف بشري، نگاه جديدي را وارد منظومه فكر و انديشه سياسي بشريت كرد.
استاندار فارس تفكر و فرهنگ بسيجي را رمز ماندگاري و پايداري انقلاب اسلامي برشمرد و اضافه كرد: امروز كشور 1.2 ميليارد نفري چين، آموزه هاي انقلابي گري را از نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران الگو گرفته است.
وي با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري در ماه مبارك رمضان گفت: نمودار جمهوري اسلامي ايران و آمريكا در طول اين 30 سال قابل مطالعه و مقايسه است به طوري كه نمودار جمهوري اسلامي ايران از نظر كليت رو به صعود و نمودار آمريكا در حوزه هاي مختلف سياسي، اجتماعي، اقتصادي، فرهنگي و بين المللي رو به نزول است.
احمدزاده ادامه داد: معادلات جهاني پس از پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي تغيير كرد و دو جريان قدرتمند حزب اللهي بر آمده از تفكر بسيجي، يكي شيعه و يكي سني مانند دو لبه قيچي بيخ گلوي غده سرطاني اسرائيل قرار گرفته است و راه نفس او را بسته و اين محصول نظام مقدس اسلامي ماست.
استاندار فارس گفت: امروز دنيا فهميده كه با افسانه سازي و اسطوره سازي تاريخي كاذب نمي توان بر ملت هاي عالم حكمراني و حكمفرمايي كرد.
وي افزود: جمهوري اسلامي ايران اجازه دفاع و جهاد را به اذن و دستور ولي فقيه و براي برپايي عدالت و نفي ظلم و ستم بر خود واجب مي داند.
احمدزاده با مقايسه استقبال مردم كشورهاي مختلف دنيا از دكتر احمدي نژاد و باراك اوباما روساي جمهوري اسلامي ايران و آمريكا يادآور شد: احمدي نژاد به كشورهاي مختلف دنيا از جمله لبنان با استقبال بي نظير و سيل خروشان جمعيت رو به رو مي شود. /انتهای پیام/