کد خبر:۱۰۳۲۶۵۱
ترابیان در گفتگو با دانشجو:

کمبود نیرو نباید ما را از تربیت و گزینش نیروی با کیفیت در آموزش و پرورش غافل کند

معاون گفتمان‌سازی و مطالبه‌گری بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان گفت: با توجه به بحران کمبود نیرویی که در فضای آموزش و پرورش حاکم است، نباید از تربیت و گزینش نیروی با کیفیت غفلت کرد.

راضیه ترابیان، معاون گفتمان سازی و مطالبه گری بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان، پردیس شهید باهنر در گفتگو با خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، با اشاره به توجه به صلاحیت حرفه‌ای معلمان در مساله جذب، اظهار کرد: وظیفه آموزش و پرورش، تربیت یک نسل است. مجموعه فرهنگیانی که به این حرفه مقدس مشغول هستند، اگر در مسیر درست و جایگاه صحیح قرار گرفته و گام بردارند، نسلی با هویت و مقتدر را برای آینده انقلاب اسلامی پرورش می‌دهند.

ترابیان با بیان اینکه معلم، مورد اعتمادترین فرد برای رشد و تعالی دانش آموزان است، گفت: مبنای بیشتر تغییر و تحولات، تربیت نیروی انسانی است؛ همانطور که در انقلاب اسلامی هم امام خمینی (ره) با انتقال مفاهیم و اموزه‌های اسلامی و هدایت افکار و تربیت انسان‌ها توانست چنین بنیادی را پایه گذاری کند.

معاون گفتمان سازی و مطالبه گری بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان ادامه داد: مجموعه فرهنگیان کشور برای اینکه بتوانند از عهده رسالت و مسئولیت الهی و ارزشمند خود برآیند، باید مانند انبیاء الهی در قلب و ذهن و روح مخاطبان خود نفوذ کنند، چون معلمی که در جامعه و مدرسه دارای مقبولیت و بهره مندی از سطح مطلوبی از آگاهی و رشد باشد، از نظر تربیتی بهتر و موفق‌تر عمل می‌کند و میتواند در ذهن و اندیشه دانش آموزان نفوذ کند.

وی بیان کرد: برای انتخاب، گزینش، پایش و نگهداشت نیروی انسانی آموزش و پرورش باید سرمایه گذاری مادی ومعنوی قابل توجهی از سوی بازیگران و سیاست گذاران امر تعلیم و تربیت انجام شود و تمام تلاش‌ها باید معطوف به ورود نیروی انسانی با کیفیت به فضای آموزش و پرورش باشد.

ترابیان تصریح کرد: با توجه به بحران کمبود نیرویی که در فضای آموزش و پرورش حاکم است و شرایط اضطراری را به وجود اورده است، اما نباید از تربیت و گزینش نیروی با کیفیت غفلت کرد.

وی توضیح داد: در صورت استخدام و بهره گیری از نیرو‌های فعلی، باید با برگزاری آزمون‌های داخلی و گزینش و پایش مناسب حاصل از ارزشیابی معلمان برای ورود به کلاس درس، از صلاحیت علمی و حرفه‌ای معلمان اطمینان حاصل کرد تا بتوان آن‌ها را با خیالی آسوده به کلاس درس راهی کرد.

معاون گفتمان سازی و مطالبه گری بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان با بیان اینکه چنانچه در ورودی معلمان به آموزش و پرورش چنین روندی حاکم باشد، جایگاه و منزلت اجتماعی معلمان ارتقاء می‌یابد، تأکید کرد: به این صورت معلم نه به مثابه کارمند اداری در نهاد دولتی بلکه به مثابه نیـرو و اهرم فرهنگی_ فکری جامعه منظور می‌شود.

وی تصریح کرد: منزلت اجتماعی معلمان و مربیان در فرآیند جذب، آماده سـازی و رشد علمی و حرفه ای، حفظ و ارتقاء و ارزشیابی باید مورد توجه مجریان و مدیران حوزه آموزش و پرورش قرار گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار