کد خبر:۱۰۳۲۸۳۷
رئیس دانشگاه علم و صنعت تاکید کرد

لزوم تغییر روندهای آموزشی دانشگاه، منطبق بر ملزومات دانشگاه‌های نسل سوم

رئیس دانشگاه علم و صنعت ضمن تاکید بر لزوم تغییر روندهای آموزشی دانشگاه، منطبق بر ملزومات دانشگاه‌های نسل سوم، گفت: اعتقادم این است کلاس حضوری باعث می‌شود پختگی، مهارت، ورزیدگی و یادگیری بیشتری حاصل شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، منصور انبیاء در نخستین روز از سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ دانشگاه علم و صنعت ایران، رئیس و هیات رئیسه دانشگاه با حضور در چند دانشکده، از روند برگزاری کلاس‌ها بازدید کردند.

انبیاء در بازدید خود، با تاکید بر اینکه از ویژگی‌های دانشگاه علم و صنعت ایران، داشتن سرمایه انسانی ارزشمند و ممتاز است، گفت: یکی از مهمترین دلایل توفیقات این دانشگاه، اهمیت آن به نظم است و امیدوارم از همین ابتدا با نظم در همه کلاس‌ها حضور پیدا کنید.

رئیس دانشگاه علم و صنعت، علت حضور خود در این بازدید را خیر مقدم گفتن به دانشجویان اعلام کرد و خطاب به دانشجویان گفت: شما از افتخارات ما و کشور هستید و من امیدوارم با موفقیت کامل، آنگونه که جامعه شما را پذیرا است، امور آموزش و پژوهش و فناوری را به پیش برید.

وی، با اشاره به تصمیم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر برگزاری صد در صد حضوری کلاس‌ها گفت: مقررات اعلام شده این است که از همین امروز، برگزاری کلاس‌ها به صورت حضوری باشد. البته معنایش این نیست که ما بستر آموزش مجازی را کنار بگذاریم.

انبیاء تصریح کرد: ضمن تاکید بر لزوم تغییر روندهای آموزشی دانشگاه، منطبق بر ملزومات دانشگاه‌های نسل سوم، گفت: اعتقادم این است کلاس حضوری باعث می‌شود پختگی، مهارت، ورزیدگی و یادگیری بیشتری حاصل شود. آموزش حضوری، جایگزین ندارد و ما از بستر آموزش مجازی که در دوران شیوع کرونا در دانشگاه علم و صنعت ایران، پیشتر و بهتر از همه دانشگاه‌های کشور فراهم شد، برای انواع جلسات، سخنرانی‌ها، حل مساله و دیگر موارد یادگیری و مهارت‌افزایی که امکان آن برای کلاس حضوری فراهم نیست، استفاده خواهیم کرد.

رئیس دانشگاه علم و صنعت و هیات همراه در خاتمه با حضور دکتر سعیدی (معاون دانشجویی) از سلف دانشجویی، آشپزخانه و انبار مواد غذایی نیز بازدید و با دانشجویان گفت و گو کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار