به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسین شریعتمداری، مدیر مسؤول روزنامه کیهان در ارتباط تلفنی با "امواج شبهه" ضمن تشریح مسئولیت رسانه در برابر فوت مهسا امینی و شلوغیهای اخیر گفت: تمام اسناد، شواهد و قرائن حاکی از آن است که وقتی خانم امینی به ساختمان [نیروی انسانی پلیس برده شد]دچار سکته مغزی شد و بعد از احیا و انتقال مجدد به بیمارستان، به رحمت خدا رفت.
وی با اشاره به سوابق پزشکی مرحومه و جراحی قلب یا مغز (!) گفت: پزشکی قانونی مأمور بررسی قضیه است که اعلام کرده ضربهای در کار نیست و فیلم منتشرشده از ماجرا هم نشان میدهد ایشان کاملاً عادی دچار سکته قلبی شدند و این اتفاقی است که در هر حالت دیگر احتمال رخ دادن آن میرود.
به گفته شریعتمداری این اتفاق [سکته و مرگ]در هر حالت و شرایط دیگری هم ممکن است اتفاق افتد و به پلیس ارتباطی ندارد و اگر انتقادی هست، نباید به خیابانها بریزند؛ آمبولانس آتش بزنند و آدم بکشند؛ چون این واکنش را نمیتوان عکسالعملی نسبت به آن ماجرا قلمداد کرد.
وی چنین رخدادهایی را به عملکرد داعش تشبیه کرد و گفت: کسانی به صحنه آمدند و به این موضوع اعتراض داشتند که اصلاً به سابقه آنها نمیخورد.
شریعتمداری ادامه داد: کومله و منافقین حقیرتر از آناند که ماجرایی اینچنین را سامان دهند و معتقدم این کار به دست سرویسهای اطلاعاتی بیگانه است.
حال در تبلیغات خود این مسئله را بهحساب خود میگذارند و اعلام میکنند در داخل کشور دارای [پایگاهی هستند]؛ درحالیکه ما اینها را میشناسیم و شواهد هم موجود است که ماجرا بالاتری است.
مدیرمسئول "کیهان" با اشاره به گزارش تلویزیون اسرائیل که مدعی شد بهعنوان اولین موضعگیری به این ماجرا اعتراض کرده و خواستار اعتراض مردم شده است، افزود: شما ببینید اسرائیل در میان مردم ما چه جایگاهی دارد؟!
شریعتمداری از موضعگیری بایدن و دیگر مقامات امریکایی سخن گفت و ادامه داد: ما با جریانی روبهرو هستیم که در پی اغتشاش و حتی قتل مردم ایران و هراس آفرینی در جامعه ماست؛ ولی معتقدم باید روشنگری و تبیین صورت گیرد، ولی تبیین برای کسی است که میخواهیم او را بیدار کنیم.
وی با بیان این که تبیین در میان افرادی که حجاب از سر زن ایرانی برمیدارند و آمبولانسها را به آتش میکشند و مردم را به قتل میرساند، تأثیر ندارد، به سابقهدار بودنِ بازداشتشدگان اشاره کرد و افزود: اولاً باید بهشدت با کسانی که دست به چنین اقداماتی زدند، مقابله شود، چون باید بدانند ایران جایی نیست که هر کاری خواستند بکنند و کسی هم با آنها کاری نداشته باشد.
البته ممکن است برخی دوستان مدعی باشند باید احکام ملایم و با تسامح باشد، ولی این شیوه برخورد باکسانی است که از واقعیت اطلاعی ندارند.
شریعتمداری از دیگر سو شدیداً نسبت به پرداختن کلیه رسانههای داخلی به این ماجرا اعتراض کرد و افزود: مگر چه اتفاقی است که درباره آن بزرگنمایی میکنیم؟
اما دشمن در عرصه رسانه از ترفند "شایعه ساندویچی" استفاده میکند؛ یعنی فقط به اثر لحظهای توجه داشته و به موضوعات پیرامونی که بعداً اتفاق میافتد، کاری ندارد و سپس به "تراکم شایعه" دست میزنند.
وی دروغپردازی و کشته سازی را از انواعِ اقداماتِ حاشیهای چنین اخباری دانست که با شایعه همراه میشود و با اعتقاد بر این که این حرکت در مقابل دستاوردهای بزرگ جمهوری اسلامی و حضور ایران در شانگهای بوده است، مواضع رئیسجمهور را در مجمع عمومی سازمان ملل "هوشمندانه" توصیف کرد و گفت: اینستاگرام هر بار نام و عکس شهید سلیمانی را حذف میکرد و رئیسی در سازمان ملل عکس او را نمایش داد و رئیسجمهور قبلی امریکا را به قتل متهم کرد.
این فعال رسانهای در پاسخ به سؤال یکی از مهمانان برنامه که به واژهسازی اصلاحطلبان اشاره کرد و از "چگونگی موضعگیری درباره بیانیه احزاب اصلاحطلب که به معنای مقصر جلوه دادنِ جمهوری اسلامی علیه نیروهای انتظامی صادرشده" پرسید، گفت: این آقایان قبل از روشن شدن ماجرا و بدون این که از آن اطلاع داشته باشند، از [مرگ خانم امینی بهعنوان]قتل یادکردند.
شریعتمداری بر این باور است که این افراد شریک جرم آشوب و قتلهای اتفاق افتاده هستند و آقایان باید مورد بازخواست قرار گیرند و از آنها بپرسند بر اساس کدام استناد و منطق مدعی بودند که قتل اتفاق افتاده؛ چون این مسئله باعث شد عدهای دچار اشتباه شوند و کشته شدن بخشی از هموطنان ما را در پی داشت. در جریان ۸۸ همین جریان پا به پای فرمول فتنه پیش رفت.
وی گفت: داعش هم به هر جا میرفت زنان و دختران را به اسارت و کنیزی میبرد و به شیوخ عرب میفروخت، ولی آقایان نسبت به این مسئله بیتفاوت هستند و برای خانم مهسا امینی دل میسوزانند. هرچند عدهای ورود غیر عمد به این ماجراها داشتند و آنهایی که تعمداً ورود کردند، حساب دیگری دارند.