کد خبر:۱۰۳۴۵۶۱
وزیر آموزش و پرورش:

سند ۲۰۳۰ برخلاف قواعد آموزشی است و در مدارس هرگز اجرا نمی‌شود

وزیر آموزش و پرورش گفت: سند ۲۰۳۰ برخلاف قواعد آموزشی و تربیتی ما بود و در مدارس کشور به هیچ‌وجه اجرا نمی‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، یوسف نوری ظهر پنجشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در البرز خاطرنشان کرد: سند ۲۰۳۰ برخلاف قواعد آموزشی و تربیتی ما بود و در مدارس کشور به هیچ وجه اجرا نمی‌شود.

وی بیان کرد: در سال جدید تحصیلی برای مسائل تربیتی و مهارتی دانش‌آموزان برنامه‌ریزی خوبی صورت گرفته است و سعی در اجرای آن به بهترین شکل آن را داریم.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: در سال جاری با استفاده از خیرین و همچنین توجه دولت توانستیم فضاهای آموزشی و ورزشی دانش‌آموزی را برای تحصیل دانش‌آموزان مهیا کنیم.

وی خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش در زمینه تعلیم و تریبت دانش‌آموزان وظیفه سنگینی دارد، بنابراین همه دستگاه‌ها و نهادها باید به کمک این وزارتخانه بیایند تا رسالت خود را انجام دهد.

نوری با بیان اینکه ۴۹ میلیون جلد کتاب درسی در ۹۰۰ عنوان توزیع شده است، گفت: در تألیف کتاب‌های درسی علاوه بر جنبه آموزشی مسئله تربیتی را مد نظر داشتیم.

وی با اشاره به جذب یک هزار و ۳۰۰ نفر هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان متذکر شد: با نگاه به دانشگاه فرهنگیان توانستیم بخشی از مشکلات آن را کاهش دهیم و مشکل کمبود نیرو را با ساز و کارهای داخلی برطرف کردیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار