کد خبر:۱۰۳۴۷۴
ازسوي روابط عمومي معاونت امور فرهنگي
متن حكم دبير كتاب سال منتشر شد
متن حكم بهمن دري معاون امور فرهنگي، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي كه پيش از اين مجيد حميد زاده را به مدت سه سال بعنوان دبير كتاب سال جمهوري اسلامي ايران منصوب كرده بود منتشر شد.
به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، بهمن دري در اين حكم آورده است : نظر به تجارب ارزشمند و سوابق موثر در عرصه فرهنگي به ويژه در حوزه كتاب و به استناد تبصره 9 ماده 3 آيين نامه اعطاي كتاب سال جنابعالي را بعنوان دبير علمي كتاب سال جمهوري اسلامي ايران منصوب مي كنم.
دري در اين حكم افزوده است: توقع آن است كه با بهره گيري از دانشمندان و استادان حوزه هاي مختلف علم و ادب نسبت به راه اندازي گروه هاي داوري و نظارت دقيق بر عملكرد ايشان در جوايز جلال آل احمد پروين اعتصامي كتاب سال و كتاب فصل وفق آيين نامه هاي مصوب اقدام نماييد.
معاون امور فرهنگي در اين حكم ابراز اميدوراري كرده است كه در دوره مسئوليت حميدزاده شاهد نظم بيشتر در دبيرخانه و نزديكي هر چه تمام تر داوري ها به عدالت باشيم./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰