کد خبر:۱۰۳۵۶۲۸

وحیدی: اقدامات خوبی برای خدمت‌رسانی به زلزله‌زدگان خوی انجام شده است

وزیر کشور در جریان سفرش به مناطق زله‌‎زده شهرستان خوی، گفت: اقدامات خوبی در استان برای خدمت‌رسانی به زلزله‌زدگان صورت گرفته که در این سفر، برای بهبود بیش از پیش خدمت‌رسانی برنامه‌ریزی می‌شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، احمد وحیدی وزیر کشور، صبح امروز در بدو ورود به شهرستان خوی در گفتگو با خبرنگاران گفت: بررسی وضعیت و رسیدگی به مشکلات از مهمترین برنامه‌های این سفر است.

وی افزود: در ۲ روز گذشته اقدامات خوبی در استان برای خدمت‌رسانی به زلزله‌زدگان صورت گرفته که در این سفر، برای بهبود بیش از پیش خدمت‌رسانی برنامه‌ریزی می‌شود.

وزیر کشور قرار است ضمن بازدید از مناطق و روستا‌های زلزله‌زده، از نزدیک در جریان وضعیت خدمات‌رسانی به زلزله‌زدگان قرار گیرد.

گفتنی است مرکز لرزه‌نگاری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، اعلام کرد زلزله‌ای به بزرگی ۵.۴ ریشتر ساعت ۳:۵۱ دقیقه بامداد چهارشنبه ۱۳ مهرماه در عمق ۱۰ کیلومتری زمین در خوی رخ داده است.

کانون این زمین لرزه هفت کیلومتری خوی، ۲۹ کیلومتری ایواوغلی و ۳۷ کیلومتری تسوج در آذربایجان‌شرقی بوده است.

در این زمین لرزه، بیش از ۵۰۰ واحد مسکونی از ۲۰ تا ۵۰ درصد خسارت دیده و ۱۱۲ واحد مسکونی نیز کاملا تخریب و غیرقابل سکونت شده‌اند، همچنین یک هزار و ۱۲۷ نفر مصدوم شدند که از این تعداد ۱۱۳ نفر بستری و مصدومان دیگر با انجام درمان‌های سرپایی مرخص شده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار