کد خبر:۱۰۳۶۷۶۴
رئیس اداره حقوقی پلیس راهور فراجا:

نرخ جریمه‌های رانندگی از سال ۹۴ تغییری نداشته است

رئیس اداره حقوقی پلیس راهور فراجا با اشاره به عدم بازدارندگی جرایم راهنمایی و رانندگی گفت: آخرین اصلاحات نرخ جریمه‌ها مربوط به سال ۹۴ است و پس از آن مبالغ جریمه‌ها افزایشی نداشته است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ محسن صوفی، رئیس اداره حقوقی پلیس راهور فراجا با حضور در برنامه «گفتگوی اجتماعی» در مورد انضباط اجتماعی و رعایت مقررات راهنمایی و راهنمایی گفت: پلیس راهور نقش تصویب کننده در جریمه‌های راهنمایی و رانندگی ندارد و تنها نقش پیشنهاد دهنده دارد.

وی افزود: بر اساس ماده ۲۱ و۲۲ قانون رسیدگی به تخلفات راهنمایی و رانندگی میزان جریمه‌ها به تصویب هیات دولت می‌رسد و هر ۳ سال یکبار امکان تعدیل جریمه ها‌ی راهنمایی و رانندگی وجود دارد که در ۷ سال گذشته به دلایل متعدد اعم از مسائل اقتصادی جامعه نرخ جریمه‌ها تغییری نکرده است.

صوفی تصریح کرد: پلیس راهور بنا به وظیفه پیشنهاد دهندگی خود، افزایش میزان جرایم را با تمرکز به تخلف‌های حادثه ساز پیشنهاد داده است که باید در هیات وزیران مصوب شود.

رنگ بندی گواهینامه‌های راهنمایی و رانندگی

رئیس اداره حقوقی پلیس راهور فراجا در ادامه یکی از برنامه‌های در دستور کار پلیس راهور را رنگبندی گواهینامه‌های رانندگی عنوان کرد و بیان داشت: در صورت تصویب و اجرایی شدن این پیشنهاد پلیس راهور، گواهینامه‌های راهنمایی و رانندگی در سه رنگ و رده رنگ بندی می‌شود و به تناسب عدم تخلف رانندگان رنگ گواهینامه ارتقاء می‌یابد

صوفی خاطر نشان کرد: با انجام رنگ بندگی گواهینامه‌ها و تشویق رانندگان برای ارتقاء به رده و رنگ بالاتر، رانندگان به سمت رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی و عدم تخلف ترغیب می‌شوند.

وی در ادامه در تشریح برنامه‌های پلیس راهور به منظور استفاده از ظرفیت مردمی در راستای برقراری نظم و امنیت با اشاره به طرح همیاران پلیس گفت: طرح همیاران پلیس یکی از اقدامات شاخص، موفق و اثر گذار پلیس راهنمایی و رانندگی بود و با کمک آموزش و پرورش انجام شد و اجرای این طرح نشان داد که تذکر توسط کودکان خانواده در کاهش تخلفات رانندگی والدین نقش دارد.

صوفی افزود: پلیس راهور به جهت اینکه نیمی از جمعیت کشور بانوان هستند و نقش آموزشی و فرهنگی بسیارخوبی را می‌توانند در مسائل ترافیکی، فرهنگ ترافیک و اصلاح رفتار‌های ترافیکی ایفا کنند از دو سال قبل طرح «بانوان فرهنگ یار ترافیک» را با آموزش جامعه هدف در مرحله اول، بانوان شاغل در سازمان‌ها، ادارات، نهاد‌ها و موسسات، سازمان‌ها و نهاد‌ها آغاز کرده است.

رئیس اداره حقوقی پلیس راهور فراجا در ادامه با تاکید بر اینکه نظم عمومی ملازمه جدی با اجرای قانون دارد و اجرای قانون با رویکرد‌های صرفا تنبیهی و سلبی انجام نمی‌شود گفت: برای پایدار بودن اقدامات در این مهم باید از رویکرد‌های پیشگیری و اقناعی استفاده کرد که در این راستا در بخش‌های فرماندهی فراجا دو طیف اقدامات پیشگیرانه اعم از پیشگیری وضعی و پیشگیری اجتماعی ملاحظه می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار