آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۸۳۹۶
در دیدار وزیر فرهنگ با سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه مطرح شد؛

تدوین سند همکاری مطبوعاتی و رسانه‌ای ایران و ترکیه/ غرب برای مخدوش کردن چهره اسلام تلاش می‌کند

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با سخنگوی دولت ترکیه و رییس دوازدهمین اجلاس وزرای اطلاع رسانی کشور‌های اسلامی گفت: سیاست دولت سیزدهم توسعه و گسترش روابط با همسایگان به ویژه ترکیه است و نقاط مشترک فرهنگی دو کشورما را به هم نزدیک‌تر می‌کند.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی اسماعیلی که به منظور شرکت در دوازدهمین اجلاس وزرای اطلاع رسانی کشور‌های اسلامی به ترکیه سفر کرده است با فخرالدین آلتین، سخنگوی ریاست جمهوری و رییس اجلاس دیدار و گفتگو کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این دیدار بر عزم جمهوری اسلامی برای توسعه روابط دو کشور تاکید کرد.

وی گفت: با توجه به مشترکات فرهنگی دو کشور، ضرورت دارد برای همگرایی در جهان اسلام در کنار هم باشیم و موفقیت هر یک، موفقیت دو کشور دوست و همسایه در منطقه قلمداد می‌شود.

دکتر محمد مهدی اسماعیلی افزود: ترکیه و ایران دشمنان مشترک دارند که تلاش می‌کنند کشور‌های جهان اسلام کنار یکدیگر نباشند و ارتباط آن‌ها توسعه نیابد. سیاست دولت سیزدهم تعمیق ارتباطات همسایگی است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی فضای مجازی و تلاش رسانه‌های غربی را مخدوش ساختن چهره جهان اسلام نزد افکار عمومی دانست و خاطر نشان کرد: رسانه‌های معاند سعی دارند چهره خشونت آمیز از اسلام نشان دهند. ایران و ترکیه می‌توانند با همکاری مشترک در این عرصه نقشه دشمنان را خنثی کنند.

فخرالدین آلتین سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه و رییس دوازدهمین اجلاس وزرای اطلاع رسانی کشور‌های اسلامی نیز در این دیدار ضمن خوش آمدگویی به وزیر فرهنگ کشورمان گفت: امروز در جغرافیایی به سر می‌بریم که نیرو‌های خارجی امنیت منطقه را به خطر انداخته اند و همکاری دو کشور دوست و هم منطقه می‌تواند در حل این مسأله با تعمیق ارتباطات فرهنگی راهگشا باشد.

آلتین در پایان اظهار امیدواری کرد که سند همکاری دوجانبه مطبوعاتی و اطلاع رسانی ترکیه و ایران در سفر آتی روسای جمهور دو کشور به امضا برسد.

دوازدهمین اجلاس وزرای اطلاع رسانی کشور‌های اسلامی ۲۹ و ۳۰ مهرماه در استانبول برپاست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار