کد خبر:۱۰۳۹۵۸۴
در بیانیه‌ای مطرح شد؛

مطالبه دانشجویان گلستانی برای برخورد سخت با عاملان ناامنی‌های اخیر

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه گلستان در بیانیه‌ای خواستار برخورد سخت با عاملان ناامنی‌های اخیر به ویژه در شیراز شد.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه گلستان در بیانیه‌ای ضمن ابراز همدردی با خانواده شهدای شیراز، خواستار برخورد سخت با عاملان این ناامنی‌ها شدند.

در این بیانیه آمده است:

در پی حملهٔ تروریستی در حرم مطهر شاهچراغ (ع) و شهادت مظلومانهٔ هم‌وطنانمان، خانوادهٔ بسیج دانشجویی دانشگاه گلستان، این واقعهٔ دردناک را محضر حضرت صاحب الامر (عج)، رهبر معظم انقلاب و مردم ایران تسلیت و تعزیت عرض می‌کند.

ناامن نشان دادن ایران اسلامی و تلاش برای سرگرم کردن قوای امنیتی کشور در اعتراضات و اغتشاشات اخیر بدون شک تاثیر بسزایی در رخ داد چنین حوادث تلخ و دلگیری است.

تقارن چهلمین روز درگذشت خانم امینی با فاجعه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ و اتفاقات اخیر دانشگاه‌های تهران و برخی دیگر از شهرستانها، نشان از برنامه‌ریزی دشمن برای به آشوب کشاندن خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

بسیج دانشجویی خواستار برخورد سخت با عاملان این ناامنی‌ها بوده و هرگونه مماشات و سهل انگاری در مواجهه با این دست اتفاقات را خیانت واضح و آشکار به دین و آرمان‌های انقلاب می‌داند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار