کد خبر:۱۰۴۱۰۲۷
کارشناس تعلیم و تربیت مطرح کرد

لزوم دوری دانش‌آموزان از فعالیت‌هایی که برای تخریب روح و روان طرح ریزی شده

کارشناس تعلیم و تربیت گفت: انتظار از دانش‌آموز امروزی، تلاش برای تجهیز بیشتر به دانش و مهارت‌های مورد نیاز جامعه و تقویت روحیه خودباوری و دوری از فعالیت‌هایی است که برای تخریب روح و روان جوانان و نوجوانان طرح ریزی شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بهروز گودرزی کارشناس تعلیم و تربیت و عضو شورای مرکزی جمعیت اسلامی فرهنگیان با اشاره به اینکه فلسفه انتخاب روز دانش‌آموز، آشنایی با تاریخچه فعالیت‌های دانش‌آموزی در انقلاب و تبین نقش آنان در حوادث پیش روی است، اظهار کرد: انتظار از دانش‌آموز امروزی، تلاش برای تجهیز بیشتر به دانش و مهارت‌های مورد نیاز جامعه و تقویت روحیه خود باوری و دوری از فعالیت‌هایی است که برای تخریب روح و روان جوانان و نوجوانان طرح ریزی شده است.

وی با اشاره به آسیب‌های خلأ تربیتی در دوران کرونا، گفت: آسیب‌های وارده که عمدتا ناشی از دوری از اجتماع، حضور مداوم در جمع کوچک خانواده، حضور مستمر در فضای یله و رهای مجازی و سرگرم شدن به بازی‌های رایانه‌ای که عمدتا مروج خشونت و قهرمان پروری خیالی است بوده است، علاوه بر تقویت روحیه فردگرایی و تضعیف مسؤولیت پذیری جمعی، موجب بروز اعمال هیجانی و رویایی شده است چرا که بازیگر خود را در نقش قهرمان خیالی تصور کرده و فضای مجازی را با فضای واقعی یکی می‌داند.

گودرزی با اشاره به تلاش دشمن برای نفوذ به مدارس در حوادث اخیر، افزود: دشمن روی همه ظرفیت‌هایی که موجب تضعیف نظام و یا کند شدن پیشرفت کشور و بروز فشار‌های روانی، اجتماعی و اقتصادی بر کشور می‌شود، سرمایه‌گذاری می‌کند؛ دستگاه‌های مسؤول در هر زمینه‌ای باید متاسب با اقدامات احتمالی دشمن مواضع پدافندی اتخاذ کنند که متأسفانه به روزمرگی دچار شده و موجب غلفت از این مهم شده است.

وی تصریح کرد: پیشنهاد می‌شود ستادی صرفا به منظور پیش‌بینی تحرکات دشمن و تدوین راهکار‌های مقابله با آن از افراد مطلع و کار بلد تشکیل شود تا با رصد مداوم طرح‌های دشمنان داخلی و خارجی از بروز حوادثی این چنینی ممانعت به عمل آید.

این کارشناس تعلیم و تربیت با اشاره به لزوم تربیت دانش‌آموز تراز انقلاب، گفت: تربیت دانش‌آموز در تراز جمهوری اسلامی مستلزم معلمانی با این ویژگی است و قاعدتا مراکز تربیت معلم بیش‌تر نیازمند سازوکار‌های تربیت این چنین معلمانی است. متأسفانه نحوه گزینش مدرسان دانشگاه فرهنگیان نشان از اهتمام به این موضوع ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار