کد خبر:۱۰۴۱۶۷۲

صادرات ۸ هزار تُن محصول لبنی به اوراسیا در سال ۱۴۰۱

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: امسال هشت هزار و ۸۶۵ تُن انواع محصول لبنی از این استان به مقصد کشور‌های عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا صادر شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی دامپزشکی استان اصفهان، روز دوشنبه به نقل از شهرام موحدی افزود: این مقدار صادرات حدود ۴.۵ میلیون دلار ارزآوری برای کشور به همراه داشته است.

وی که در جلسه هم‌اندیشی در باره تحقق صادرات فرآورده‌های لبنی به کشور‌های حوزه اوراسیا سخن می‌گفت، اظهار داشت: تسهیل روند صادرات فرآورده‌های لبنی بویژه در حوزه اوراسیا، امری حیاتی برای صنعت تولید لبنیات کشور است.

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: این استان با تولید روزانه حدود پنج هزار تُن شیر خام، رتبه نخست تولید شیر خام در کشور را دارد و با برخورداری از پنج کارخانه لبنی دارای کُد صادراتی IR و ۱۰ واحد گاوداری صنعتی بزرگ، بعنوان تامین کنندگان شیر خام ۱۵ کارخانه لبنی دارای کُد صادراتی در کشور است.

وی با اشاره به نزدیک بودن زمان بازدید کارشناسان کشور‌های مالزی و روسیه از گاوداری‌ها و کارخانجات لبنی استان اصفهان، خواستار آمادگی همه مسوولان و کارشناسان مرتبط و پیش ممیزی همه واحد‌های مذکور و هماهنگی با متصدیان و مسوولان فنی بهداشتی این واحد‌ها به‌منظور احراز اطمینان از رعایت ضوابط بهداشتی قرنطینه‌ای بویژه ضوابط اوراسیا شد.

گفتنی است اتحادیه اورآسیا یک بلوک اقتصادی مُتشکل از پنج کشور ارمنستان، روسیه، قزاقستان، قرقیزستان و بلاروس با برخورداری از حدود ۱۸۳ میلیون نفر جمعیت فعال، دارای یک هزار و ۹۰۰ میلیارد دلار تولید ناخالص داخلی است و یکی از پُررونق‌ترین بازار‌های سرمایه‌گذاری در جهان به شمار می‌آید.

استان اصفهان یکی از قُطب‌های تولیدات دامی کشور محسوب می‌شود و با ۲ هزار و ۶۰۰ واحد مرغداری صنعتی، ۱۷ کشتارگاه طیور و ۳۳ کشتارگاه دام و بیش از ۱۰ هزار مرکز بسته‌بندی و فرآورده‌های خام دامی دارای ظرفیت مناسبی در این بخش است.

جلسه هم اندیشی به منظور مُمیزی کارخانجات لبنی و گاوداری‌های استان در راستای تحقق صادرات محصولات لبنی به کشور‌های حوزه اوراسیا، امروز در اداره کل دامپزشکی اصفهان برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار