به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، انتخابات پارلمانی و شوراهای شهر بحرین صبح امروز شنبه در سایه تحریم مردم و جمعیتها و احزاب مخالف آغاز شد.
در این انتخابات که مردم و احزاب و جمعیتهای مخالف آن را صوری و فرمایشی میدانند، ۴۳۳ نامزد برای تصدی ۴۰ کرسی پارلمانی به رقابت با هم میپردازند.
۱۷۳ نامزد نیز برای تصدی ۳۰ کرسی شوراهای شهر رقابت میکنند.
این انتخابات در ۵۵ مرکز رای گیری برگزار میشود.
به نوشته روزنامه دولتی الخلیج بحرین، ۱۱ جمعیت محلی و نهاد ملی حقوق بشر بر این انتخابات از طریق ۴۴۹ ناظر نظارت دارند.
این درحالی است که احزاب و جمعیتهای مخالف در بحرین منحل شده اند و رهبران مخالف و مردم بحرین تاکید میکنند که جمعیتها و نهادهای ملی حقوق بشری یاد شده همگی وابسته به حکومت بحرین هستند و در ظاهر وجههای حقوق بشری دارند، اما در نهان اهداف حکومت بحرین را دنبال و تلاش میکنند که از حکومت چهره مدافع حقوق بشر ارایه دهند.
سازمانها و نهادهای حقوق بشری مستقل تاکنون بارها درباره سرکوب گیری حکومت بحرین علیه مردم و رهبران مخالف گزارش داده و آن را محکوم کرده اند.
حکومت بحرین جمعیتها و احزاب مخالف را منحل و از نامزد شدن مخالفان و شخصیتهای مستقل در انتخابات نیز با بهره برداری از قانون موسوم به انزوای سیاسی جلوگیری کرده است.
از این رو، این جمعیتها و احزاب انتخابات را رقابتی ندانسته بلکه تاکید میکنند که این انتخابات صرفا فرمایشی و صوری است.
آنها خواهان تحریم انتخابات شده اند. مردم بحرین نیز همسو با برگزاری تظاهرات و تجمع در هفتههای اخیر بر تحریم انتخابات و هبستگی با زندانیان سیاسی این کشور تاکید کرده اند.
آیت الله شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین جمعه شب در پیامی تلویزیونی به ملت بحرین تاکید کرد که شرکت در این انتخابات خیانت است.
وی بار دیگر بر لزوم تحریم انتخابات پارلمانی و شوراهای شهر بحرین تاکید کرد و گفت که چنین انتخاباتی به روی کار آمدن پارلمانی بنا به خواست آل خلیفه منجر میشود.