آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۳۲۶۷
نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی:

تجزیه طلبی در سیستان و بلوچستان جایگاهی ندارد

حجت‌الاسلام حاج علی‌اکبری گفت: تجزیه طلبی در این استان جایگاهی ندارد و مردم سیستان و بلوچستان مظهر وحدت هستند، هزاران شهید برای حفط کشورشان داده‌اند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی و رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه امروز در جمع سران طوایف و معتمدین و مردم خاش، اظهار کرد: مشکلات و مالیات در استان‌های مختلف وجود دارد، اما سیستان و بلوچستان به علت عقب ماندگی تاریخی و ظلم ستم‌شاهی در شاخص‌ها عقب‌تر است هر چند رشد و پیشرفت‌ها زیاد است و ایران کنونی ایران گذشته نیست، یک قدرت منطقه‌ای بوده و در مسیر پیشرفت قرار دارد.

نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی و رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه افزود: حرکت در کشور اصلاحی است، ظرفیت‌های مختلف از جمله قانون اساسی و رهبر معظم انقلاب را داریم و کشور بن بست ندارد بلکه مسیری رو به پیشرفت در مقابل ما است، اما پیگیری درخواست‌ها کجا و راه انداختن اسباب ناامنی کشور کجا و من یقین دارم هیچکس از شما راضی به تخریب و آسیب به اموال عمومی و خصوصی نیست.

وی گفت: درخواست انتقاد و طرح مسئله یک باب و ایجاد اغتشاش و تعرض به مردم و اموالشان باب دیگر و مقوله دیگری است و دومی کار دشمن است و عده‌ای هم ممکن است فریب خورده و به دام دشمن بیفتند.

این مسؤول ادامه داد: در کشور ما مباحثی مانند آزادی زندانی‌ها و نمونه مختلف شنیده می‌شود، ولی آیا در دوران رژیم ستم شاهی فضایی برای اعتراض و مطالبه وجود داشت؟ گفتمان و گفتگو و مباحثه خوب است و باید مباحثه شود و با دوستان قبل انقلاب صحبت کنید که وضعیت ۴۳ سال انقلاب در حوزه‌های مختلف اهل سنت چه تفاوتی با گذشته داشته است.

وی تاکید کرد: تجزیه طلبی در این استان جایگاهی ندارد و مردم سیستان و بلوچستان مظهر وحدت هستند، هزاران شهید داده‌اند برای حفط کشورشان و اکر کسی گفته شاید خواسته نفوذی‌ها را بگوید و کسانی که از بیرون آمده و پول گرفته اند و شناسنامه ندارند و اگر کسی به شما گفته اشتباه کرده، زیرا شما مظهر غیرت و جوانمردی هستید.

حاج علی اکبری افزود: اتفاقات این مباحث اخیر مقام معظم رهبری را رنجاند و ایشان خواستار بررسی شدند و مرزبندی مذهبی وجود ندارد وقتی جوان شیعه را آنگونه می‌سوزانند ناراحت می‌شوید و وقتی هم به یک بلوچ آسیب وارد می‌شود ما نگران می‌شویم.

نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی بیان کرد: در خصوص کسانی که ثابت شود بی‌گناه و به علت خطای انسانی کشته شده اند شهید اعلام شده و این در تدابیر نظام است که در حال انجام است و امیدواریم با بصیرت و روشن بینی اوضاع کاملا به شرایط عادی برگردد.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه گفت: اخلاق خوب و سنت‌های خوب خود را حفظ کنید چرا که اگر ناامنی ایجاد شد به نفع هیچکس نیست و باید وحدت و همبستگی را حفط کنید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار