آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۳۶۳۸
در گفتگو با دانشجو مطرح شد؛

مالیات و تامین اجتماعی دو ابر مشکل دانش بنیان‌ها!

یک پژوهشگر حوزه دانش‌بنیان گفت: ابعاد مختلف تامین اجتماعی مانند ماده ۳۸ و عدم آگاهی برخی شعبه‌ها از قوانین مصوب مشکلات جدی برای شرکت‌های دانش بنیان ایجاد کرده است.

محسن صدری؛ پژوهشگر شرکت‌های دانش بنیان  در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مالیات و تامین اجتماعی را دو ابر مشکل حوزه دانش بنیان دانست و بیان کرد: ابعاد مختلف تامین اجتماعی مانند ماده ۳۸ و عدم آگاهی برخی شعبه‌ها از قوانین مصوب مشکلات جدی برای شرکت‌های دانش بنیان ایجاد کرده است.

صدری با بیان اینکه اخذ ضریب حق بیمه سلیقه‌ای  چالش‌های زیادی را برای شرکت‌های دانش بنیان به وجود آورده است، گفت: لازم است تا مسئولان مرتبط و معاونت علمی ریاست جمهوری به صورت دائمی از مراکز بازدید و نظارت کند.

وی با بیان اینکه امسال نسبت به سال‌های گذشته هزینه‌های تولید چندین برابر افزایش پیدا کرده است، ادامه داد:  در این راستا تامین اجتماعی هم  به دلیل مشکلات زیر ساختی، تامین اعتبار بازنشستگی و ... با افزایش هزینه‌های تولید درصدد برطرف کردن این مشکلات بر می‌آید.

این فعال دانش بنیانی با بیان اینکه شرکت‌های دانش بنیان مجبور هستند حاشیه سود را به دلیل افزایش هزینه‌های تولید کاهش دهند، یادآور شد: در حال حاضر مجموع هزینه‌های تولید شامل حقوق و دستمزد، هزینه‌های ثابت و ... افزایش یافته است.

صدری با بیان اینکه بر اساس قانون تأمین اجتماعی نباید بیش از یک سال دفاتر  بازرسی  را نزد خود نگه دارند، تصریح کرد: این امر به دلیل آنکه شرکت به حساب‌ها اشرافی ندارد مشکلات ریز و درشتی برای شرکت‌های دانش بنیان فراهم کرده است.

وی با بیان اینکه کاهش حسابرسی کمک شایانی بر افزایش تولید خواهد کرد، یادآور شد: این امر باعث می‌شود شرکت‌های با سابقه‌ای که چندین سال به صورت شفاف فعالیت می‌کنند به مشکل برنخوردند.

این کارشناس حوزه دانش‌بنیان خاطرنشان کرد: بعید است شرکتی عمری بیش از ۵سال داشته باشد و مشکل دادرسی برنخورده باشد و اکثر شرکت‌های دانش بنیان با داشتن مشاور توانسته اند مشکل را حل کنند در واقع  بدون شک بدون داشتن مشاور با چالش‌های بزرگ تری مواجه می‌شدیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار