آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۴۶۵۹

آلودگی هوا در ۷ شهر صنعتی و پر جمعیت/ فعالیت سامانه بارشی و بارش برف در مناطق سردسیر

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، از آلودگی هوا در هفت شهر صنعتی و پرجمعیت و همچنین ورود سامانه بارشی به غرب کشور و بارش برف در مناطق سردسیر خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی طی دو روز آینده در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت از جمله، تهران، کرج، مشهد، تبریز، ارومیه، اراک و اصفهان انباشت آلاینده جوی و کاهش کیفیت هوا انتظار می‌رود و در سایر نقاط کشور جوی پایدار حاکم خواهد بود.

وی ادامه داد:جمعه (۴ آذر) با ورود سامانه بارشی از شمال غرب، غرب و به‌تدریج دامنه و ارتفاعات البرز غربی بارش باران گاهی، رعدوبرق و وزش باد شدید موقت و در نواحی مرتفع و سردسیر بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا افزود: شنبه (۵ آذر) سامانه بارشی علاوه بر نواحی ذکر شده در بخش‌هایی از جنوب غرب ارتفاعات و دامنه‌های البرز غربی و مرکزی، ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس مرکزی و سواحل غربی دریای خزر فعالیت خواهد داشت.

ضیاییان افزود: یکشنبه (۶ آذر) بارش در سواحل دریای خزر و بخش‌هایی از شمال شرق ادامه خواهد داشت.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۳آذر) صاف همراه با غبار محلی با حداقل دمای ۹ و حداکثر دمای ۱۸ و روز جمعه (۴ آذر) صاف تا قسمتی ابری همراه با غبار صبحگاهی محلی از بعد از ظهر افزایش ابر و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۸ و حداکثر دمای ۱۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۲ و ۳ آذر) بندرعباس با دمای ۳۳ و ۳۲ درجه سانتیگراد گرمترین و شهرکرد با دمای ۴- و ۳- درجه سانتیگراد سردترین مرکز استان کشور است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار