کد خبر:۱۰۴۴۹۶۴

قرارگاه خاتم پروژه تنکابن به الموت را عملی می‌کند

فرماندار ویژه شهرستان تنکابن از پیشرفت چشمگیر عملیات آسفالت پروژه محور ترانزیتی تنکابن به الموت خبر داد و گفت: با وجود مطالبات قبلی، قرارگاه خاتم تصمیم گرفت که عملیات آسفالت را انجام دهد و در آینده از منابع در اختیار مطالبات خود را وصول کند.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مظاهر معافی معاون استاندار و فرماندار ویژۀ شهرستان تنکابن در بازدید از پروژۀ آسفالت محور تنکابن به الموت و در جمع خبرنگاران، با تبریک هفته بسیج و گرامیداشت یاد و خاطرۀ شهیدان از پیگیری پروژه‌های نیمه تمام شهرستان یاد و اظهار کرد: یکی از طر‌هایی که در بخش کوهستان به‌طور ویژه پیگیری کردیم.

وی افزود: پروژۀ راه ترانزیتی تنکابن به الموت بود که توسط قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء در حال انجام بود و با وجود تمام محدودیت‌های مالی و مشکلات پروژه، کار بسیاری انجام شده و امروز شاهد آسفالت ۷کیلومتر از این محور هستیم.

وی با بیان اینکه قرارگاه خاتم‌الانبیاء با وجود مطالبات بسیاری که داشته، کماکان پای کار بوده، تصریح کرد: برنامه‌ریزی در سطح شهرستان انجام شد و یک کار تیمی با کمک شورا‌های اسلامی منطقه، بخشداری و شورای بخش و دستگاه‌های اجرایی شامل امور آب و منابع طبیعی شکل گرفت و مجوّز برداشت توسط امور آب شهرستان و مدیرعامل آب منطقه‌ای برای برداشت و تأمین مصالح رودخانه‌ای و احداث دیواره و ساخت جاده صادر شد که این همراهی‌ها سبب اجرایی شدن پروژه شد.

فرماندار شهرستان تنکابن با قدردانی از حمایت ویژۀ استاندار مازندران در کسب مجوّزها و فعّال شدن پروژه، گفت: با وجود مطالبات قبلی، قرارگاه خاتم تصمیم گرفت که عملیات آسفالت را انجام دهد و در آینده از منابع در اختیار مطالبات خود را وصول کند.

معافی با قدردانی از قرارگاه خاتم در قبول مسوولیّت و تأمین اعتبار پروژه آسفالت هفت کیلومتر محور تنکابن به الموت، گفت: بشکول در مجموعۀ پروژه و رضوی در مجموعۀ عاشورای قرارگاه خاتم و مشاوران پروژه اقدامات و همکاری لازم جهت اجرای پروژه با حفظ شرایط کیفی و استاندارد آن را انجام دادند که دغدغه ما هم اجرای کار کارشناسی و صحیح با پیمانکار متخصص بود و بعد از این هم با تأمین اعتبار و منابع مالی، امیدواریم مسیر باقی‌مانده در این قطعه به اتمام برسد.

وی با تأکید بر اینکه با توجه به شرایط پروژه، عدم تأمین منابع مالی و اعتبارات لازم آن سبب افزایش چشمگیر هزینه‌ها خواهد شد، گفت: ما همچنان پیگیر انجام این پروژه و تأمین اعتبار آن از منابع دولتی و ملی هستیم تا این پروژه تقدیم به مردم عزیز منطقه شود.

فرماندار تنکابن با اشاره به پروژۀ گازرسانی دهستان سه هزار و تداوم عملیات اجرایی آن اشاره و تصریح کرد: این پروژه با اعتباری حدود ۶۷ میلیارد تومان در حال انجام است و با تکمیل آن، زیرساخت‌های لازم و اصلی منطقه سه هزار بطور کامل تأمین خواهد شد.

معافی با اشاره به پروژۀ آب‌رسانی ۷ روستای پایین دست بخش کوهستان که آب شرب آن‌ها از چشمه دیوخانی تأمین می‌شد، گفت: این پروژه از ۲۵ سال پیش به عنوان مشکل مردم منطقه در دستور کار اجرا در شهرستان بود و در این مورد هم پس از ورود ما به طرح و بررسی جوانب، تصمیم بر آن شد که از مشارکت و همت مردم و ظرفیت شورا‌ها و دهیاران منطقه استفاده کنیم که اگر خواست و ارادۀ مردم و شورا‌ها و صرف فعل خواستن توسط دستکاه‌های ذیربط نبود، این پرژه انجام نمی‌شد.

وی با بیان اینکه این پروژه در ابتدا تنها با ۲۰۰ متر لوله از سوی آبفا و بدون اعتبار آغاز شد، یادآور شد: در جلساتی که با شورا‌های منطقه و مسؤولان شهرستانی همزمان با کمک اداره کل آبفا استان، یک کیلومتر لوله تهیه و پروژه با کمک شورا‌ها آغاز شد و امروز حدود ۳کیلومتر لوله آن توسط امور آب تأمین شده و امروز، از مجموع این مسیر، ۴ کیلومتر لوله گذاری انجام شده و به امید خدا به‌زودی به اتمام خواهد رسید.

فرماندار تنکابن با بیان اینکه بسیاری از این پروژه‌ها با محوریت مردم شکل گرفته و کمک و خواست مردم با همراهی مسوولان شهرستان در اجرای آن نقش داشته، تصریح کرد: در تمام پروژه‌های شهرستانی هم سعی کردیم با نیت خیر و برای حل مشکلات مردم قدم برداریم و مردم هم با دیدن حرکت و تلاش ما پای کار آمدند و امیدواریم این روند ادامه داشته و سبب اتمام پروژه‌های عمرانی شهرستان شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار